Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 17.06 EUR per uur
Werkgever: Thuisbezorgd.nl
Adres: Alphen aan den Rijn
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Alphen aan den Rijn
Land: NL
 

Grote kans dat jij ook weleens online eten bestelt. En waneer de bezorger dan voor de deur staat met jouw heerlijke maaltijd, ontstaat er een enorme glimlach op je gezicht. Nu kun jíj diegene zijn die anderen blij maakt door heerlijke maaltijden te bezorgen. Word daarom maaltijdbezorger bij Thuisbezorgd.nl!

Studenten en iedereen die graag een bijbaan in Alphen aan den Rijnwil, kan zich aanmelden voor Thuisbezorgd.nl. Wat ga je doen? Heerlijk eten bezorgen in alle hoeken van Alphen aan den Rijn. Makkelijker dan dàt kunnen we het niet maken.

Flexibel

Een woord dat bezorgers in Alphen aan den Rijnen overal kenmerkt, is flexibiliteit. Als je je aanmeldt bij Thuisbezorgd.nl, zul je deze flexibiliteit snel ervaren. Omdat er geen schema’s zullen worden opgelegd, werk je volgens je eigen voorwaarden met Thuisbezorgd.nl in Alphen aan den Rijn.

Jouw schema

Je beheert je eigen schema met behulp van de app op twee momenten:

• Je schakelt de app in als je er klaar voor bent om bestellingen te bezorgen.

• Je zet de app uit als je vindt dat je genoeg hebt gewerkt.

Er zijn tal van restaurants in jouw regio die werken met Thuisbezorgd.nl, dus je waarschijnlijk zul je een aantal nieuwe gebieden en nieuwe locaties ontdekken terwijl je aan het werk bent.

Meld je aan en je zit nooit zonder werk!

Trefwoorden:

,