Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2000 – 2500 EUR
Werkgever: Synergie
Adres: Lieshout, 5737AA
Regio: Laarbeek
Plaats: Lieshout
Postcode: 5737AA
Land: NL
 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Haps. Voor de locatie in Lieshout zijn wij op zoek naar bijrijders voor een lang dienstverband. Na een lange mooie zomer volgt een najaar waarbij we nog graag samen met elkaar buiten gaan eten en een biertje gaan drinken. Dit kan niet zonder jouw hulp!

Je begint vaak al vroeg, om 05:00 drink jij je eerste bak koffie op de zaak waarna je zonder files al onderweg bent naar je eerste klant. Samen met de chauffeur ben je een graag geziene gast bij onze klanten, waar het vaak gezellig is! Tijd voor een goed gesprek of een kop koffie is zeker niet ongewoon. Je komt overal als geroepen, hoeft nergens onnodig te wachten en je bent altijd voor het avondeten weer thuis.

Gedurende de dag ga je langs bij ongeveer 10 tot 14 ondernemers in diverse steden. Vind jij afwisseling in je dagelijkse werk belangrijk? Dan is dit echt een baan voor jou! Wij werken van maandag tot en met vrijdag. Heel af en toe op Zaterdag in het hoogseizoen.

Jij bent sociaal en kent veel mensen in je stad of dorp. Mogelijk heb je voorheen al eens in de horeca gewerkt en kwam je destijds in contact met de chauffeur die bierfusten en frisdranken kwam leveren. Je bent 18 jaar of ouder en bent al in bezit van je B rijbewijs of wilt deze graag zo snel mogelijk behalen. Het lijkt je leuk om de hele dag op pad te zijn maar je hoeft niet de hele dag in de wagen te zitten. Je vind het prettig om veel in contact te zijn met mensen. Je vind het niet erg om vroeg te beginnen omdat je dan wel lekker op tijd thuis bent.

Je krijgt van onze opdrachtgever de waardering die je verdient. Dit tonen ze door een goede begeleiding tijdens het inwerktraject, het bieden van interne opleidingen en de mogelijkheid op een vaste aanstelling op termijn. Verder wordt het volgende geboden:

  • Bruto uurloon voor 21 jaar en ouder van € 11,09 conform CAO beroepsgoederenvervoer
  • 25 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen per jaar
  • Je bent iedere werkdag vóór het avondeten thuis
  • Je hebt veel afwisselend klantencontact
  • Pensioenregeling
  • Overuren toeslag 130%
  • Ook mogelijkheden om parttime te werken
  • De mogelijkheid om een opleiding tot vrachtwagenchauffeur te volgen

Onze opdrachtgever hoort bij de 25 grootste logistieke dienstverleners van Nederland. Ze maken nog steeds een forse groei door. Toch heerst er nog echt een familiegevoel, met 23 vestigingen en 1100 medewerkers, iedereen hoort erbij! Binnen hun grote, professionele organisatie werken ze met kleine, persoonlijke teams.

Op de locatie in Lieshout vindt de in- op – en uitslag van horeca – gerelateerde producten plaats. Wij verzorgen hier de verplaatsing van bier, wijnen en andere producten naar onze klanten in de horeca.

Trefwoorden:

,