Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2500 – 3000 EUR, 2000 – 2500 EUR, < 2000 EUR
Werkgever: Synergie
Adres: Oosterwolde, 8431NA
Regio: Ooststellingwerf
Plaats: Langedijke
Postcode: 8431NA
Land: NL
 

Mede dankzij jou draait de horeca door.!

Dagelijks vanuit Oosterwolde ga jij als chauffeur aan de slag met het laden van horeca goederen. Je stapt in jouw auto en rijdt naar jouw klant toe. Je meldt je bij de klant, maakt een praatje en zet de bestelde goederen op de locatie waar de klant dat graag wil.

De service van een chauffeur gaat verder dan alleen afleveren. In deze functie ben je naast chauffeur het vaste gezicht van de klant en je vraagt of alles naar wens was en of je nog iets voor de klant kan doen.

Vervolgens stap je in je auto en rij je naar jouw volgende adres. Soms rij je alleen, maar als er zware goederen in je auto zitten dan gaat een collega van jou me op de bijrijders stoel om jou te helpen.

Zwaar ? Ja soms wel!. Daar winden wij geen doekjes om.

Leuk? Ja!!! Want wie wil er nou niet bij het mooiste horeca bedrijf in het Noorden werken…..

– In het bezit van rijbewijs C en geldige Code 95 (geen geldige code 95? Geen probleem, in overleg kunnen we veel dingen voor jou regelen)- Het liefste fulltime beschikbaar, incl zaterdag (is een vaste werkdag)- Parttime willen werken? Dat is ook bespreekbaar- Ervaring in distributiewerk is geen must maar wel mooi meegenomen


– Een contract van 32-40 uur per week, alles in overleg met jou- Een leuke, gezellige en groep collega’s die wat voor elkaar over hebben- Een marktconform salaris, ervaring rekenen we mee


Een echt familiebedrijf waar oog is voor jou. Jij hebt een naam en geen nummer, iedereen kent elkaar.

Trefwoorden:

,