Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: DESAN Research Solutions
Adres: Amsterdam
Regio: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam
Land: NL
 

Wat ga je doen?

DESAN voert voor diverse opdrachtgevers op regelmatige basis telefonische en face to face onderzoeken uit onder consumenten, bedrijven en organisaties in heel Nederland. De telefonische onderzoeken vinden overdag en ‘s avonds plaats (ook op zaterdagen!) in ons callcenter op onze hoofdlocatie nabij Station Sloterdijk in Amsterdam. De face to face onderzoeken vinden voornamelijk plaats op drukbezochte locaties in Amsterdam, maar soms ook in andere steden.

Wij zoeken hiervoor per direct gemotiveerde enquêteurs met de nodige overredingskracht, die gaan voor succes. Ervaring met het voeren van interviews is een pre, maar zeker niet noodzakelijk: je krijgt namelijk sowieso een interne training aangeboden voordat je daadwerkelijk bij ons aan de slag gaat.

We nemen alleen sollicitaties in overweging met een bijgevoegd cv en/of motivatiebrief.

Wat wij bieden
Een afwisselende baan.
Werken wanneer het jou uitkomt: ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds (of een combinatie van dagdelen).
Een prettige en informele werksfeer.
Goede training en begeleiding.
Goede verdiensten.
Je kunt direct aan de slag.
Wat wij vragen:
Een professionele werkhouding.
Minimaal 18 jaar oud.
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Een vlotte babbel, de wil om mensen te overtuigen om ‘mee te doen’.
Een enthousiaste, vriendelijke en flexibele instelling.
Geen ervaring vereist.
Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
Extra informatie

DESAN is een middelgroot onderzoeksbureau en out-bound callcenter waar geen dag hetzelfde is en waar het leveren van kwaliteit centraal staat. Voor onze diverse opdrachtgevers, zoals ministeries, branche- en adviesorganisaties en universiteiten, doen we onderzoeken ‘die ertoe doen’.

Ons bedrijf heeft een informele sfeer, korte lijnen en is praktisch ingesteld.

Op de veldwerkafdeling, waar het callcenter onderdeel van uitmaakt, worden jaarlijks honderdduizenden telefonische enquêtes afgenomen, schriftelijke vragenlijsten geverifieerd en face-to-face enquêtes op locatie afgenomen. Op de afdeling zijn momenteel zo’n 100 tot 150 oproepkrachten werkzaam.
Status Open Opleidingsniveaus MBO, HBO, Universiteit Plaats Amsterdam Werkuren per week 8 – 40 Dienstverbanden Parttime (overdag), Avondwerk, Weekendwerk Salarisindicatie €13,00 per uur Verantwoordelijk voor Het afnemen van enquêtes Gepubliceerd op 31-01-2023
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!