Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: RAAAK Personeel
Adres: Den Bosch
Regio: Noord-Brabant
Plaats: ‘s-Hertogenbosch
Land: NL
 

Word jij blij van cijfers en vind je het leuk om samen met je collega’s je bezig te houden met de financiële kant binnen een organisatie? Dan is deze Parttime vacature als Financieel Administratief Medewerker in Den Bosch helemaal iets voor jou! Het gaat om een functie van 20-24 uur met een salaris tot € 2950,- euro bruto per maand o.b.v. 40 uur.
Je komt te werken binnen een mode- en textiel bedrijf die koploper zijn in hun branche en voor hun klanten een one- stop- shop oplossing. Je komt als Financieel Administratief Medewerker te werken op het hoofdkantoor in Den Bosch, in een team van 6 personen bestaande uit de CFO, Sr. Financial Administrator, Controller, Medewerker Debiteuren en Medewerker Crediteuren. Samen zorgen jullie voor een juiste tijdige afwikkeling van de financiële zaken, rapportages en management informatie ter ondersteuning van de business.
Als Finance Employee ben je verantwoordelijk voor de correcte en tijdige uitbetaling en administratie van de facturen. Jij volgt het proces van A tot Z en weet de juiste acties te ondernemen als zich problemen voordoen of vervaldata in zicht komen. Verder boek je de inkoopfacturen in en voert de eindcontrole uit op de inkoopfacturen.
Ben je na het lezen van deze vacature in ‘s-Hertogenbosch enthousiast geworden? Bel ons of reageer via mail op deze functie! 073-3032783

Salarisomschrijving

2.950

Trefwoorden:

,