Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Actief Werkt!
Adres: Utrecht
Regio: Provincie Utrecht
Plaats: Utrecht
Land: NL
 

Wil jij met jouw administratieve ervaring graag de afdeling inkoop van het UMC ziekenhuis ondersteuning bieden? Ben jij op zoek naar een administratieve functie waar je zeker de komende 6 maanden parttime kunt werken (24-32 uur per week? Het betreft dus een tijdelijke functie die eventueel nog verlengd kan worden!

Als Medewerker Tactische inkoop voer je verscheidene (administratieve) werkzaamheden uit ter ondersteuning van het inkoopproces. Je draagt bij aan de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg. Dat doe je samen met zo’n 25 collega’s. Samen met het team draag je bij aan de inkoopfunctie van het UMC Utrecht. Je werkt hierin nauw samen met de medewerkers van het Tactisch inkoopteam en de teamleider Tactische inkoop & Ondersteuning.

Het werk bestaat onder andere uit (administratieve) ondersteuning van tactische inkopers bij het beheren en managen van contracten, waarbij je contracten opstelt, verlengd of aanpast en afwijkingen signaleert op actuele contractafspraken. Verder bied je ondersteuning bij het beheren van assortimenten en catalogi en het uitvoeren van kleine inkoopprojecten. Hierbij communiceer je veelvuldig met leveranciers en opdrachtgevers. Ook signaleer je verbetermogelijkheden en draag je actief bij aan de verdere optimalisering van de werkprocessen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke parttime functie voor minimaal 6 maanden.

Salaris conform de cao van het UMC en op basis van ervaring

Reiskosten 0.05 ct per km met een max van 4.50 per dag

Pas op bij het UMC kun je niet gratis parkeren en wij kunnen deze hoge kosten niet vergoeden!

Trefwoorden:

,