Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Adres: Moerkapelle , Zuid Holland, 2751 GR
Regio: NL
Plaats: Nederland
Land: NL
 
Ben jij commercieel ingesteld en sta jij te springen om een nieuwe uitdaging? Heb jij een klantgerichte instelling en wil je nog graag leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een (junior) accountmanager. Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder!

Over de functie

Ben jij commercieel ingesteld en sta jij te springen om een nieuwe uitdaging? Heb jij een klantgerichte instelling en wil je nog graag leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een (junior) accountmanager.

Onze opdrachtgever is werkzaam in de bouw. Als (junior) accountmanager ben je vanzelfsprekend een echte verkoper. Je kan goed met mensen praten en onderhandelen. Hiervoor is het belangrijk dat je zeer commercieel bent ingesteld. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met nieuwe en oude klanten. Je bent klant- en servicegericht en is het erg belangrijk dat je de wensen en behoeften van de klant weet in te schatten en hierop in kan spelen. Daarnaast heb je een flinke dosis energie nodig en een drive om te blijven leren.

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan direct!

Wat wij bieden

Wat wij vragen

  • Je bent parttime beschikbaar
  • Je hebt een commerciële instelling
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Over het bedrijf

Rubriek:

Trefwoorden:

,