Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Jongerenuitzendbureau JAM
Adres: Budel
Regio: Cranendonck
Plaats: Budel
Land: NL
 

Heb jij een aanstekelijke glimlach en vlotte babbel? Wordt kassamedewerker in Budel en laat elke klant met een glimlach en goed gevoel de deur uit gaan!

Wat ga je doen?

Als kassamedewerker binnen dit bedrijf ben jij het gezicht van de winkel. Jij helpt de klanten met gastvrijheid en vriendelijkheid zodat zij de winkel verlaten met een glimlach om de mond. Een praatje maken met de klant kan natuurlijk ook niet ontbreken. Soms is dit een antwoord op een vraag geven of juist een waardevol advies.
Wanneer de winkel wat rustiger is pak jij andere taken op je zoals bijvoorbeeld de schappen netjes vullen of het een en ander schoonmaken. Zo ziet de winkel er ook nog eens top uit.

Werkzaamheden
Klanten helpen;
Schappen vullen;
Winkel bijhouden.
Wat verwachten we van je?
Je bent 24-40 uur beschikbaar;
Je bent klantgericht;
Je bent flexibel en collegiaal.
Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een groot en gezellig familiebedrijf die meerdere filialen heeft door Limburg, Brabant en België. Ze verkopen prachtige producten zoals tuinmachines, meubelen, gereedschappen, kleding, doe-het-zelf-producten en nog veel meer! Ook biedt het bedrijf tal van doorgroeimogelijkheden.

Wat krijg je ervoor terug?

Als kassamedewerker binnen dit bedrijf mag jij genieten van de volgende voordelen:

Een heerlijke salaris tussen de €2036,21 en €2249,67 per maand;

personeelskorting van maar liefst 20% op de producten;

Vaste werkdagen met twee vrije dagen in de week;

25 vakantiedagen per jaar;

Reiskostenvergoeding vanaf 10 km €0,19 per kilometer;

Doorgroeimogelijkheden.

Heb je interesse in deze vacature als parttime kassamedewerker? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!