Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: RecruitMens
Adres: Veenendaal
Regio: Provincie Utrecht
Plaats: Veenendaal
Land: NL
 
Wil jij werken op een plek waar jouw creativiteit wordt gewaardeerd en je jouw eigen draai kunt geven aan marketing campagnes? Lijkt het jou leuk om unieke, wervende content te maken voor diverse bedrijven én natuurlijk onze eigen sociale kanalen te beheren? Lees dan verder!
Over de functie
Ons gezellige team in Veenendaal is op zoek naar een parttime of fulltime recruitment marketeer. Als recruitment marketeer draag jij op een creatieve manier bij aan het werven van geschikte kandidaten voor onze klanten. Jij adviseert de klant op het gebied van content marketing en werkt deze ideeën ook uit. Van wervende teksten, tot social media advertenties en zelfs bedrijfsvideo’s. Jij deinst nergens voor terug.
Als recruitment marketeer is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je gezellig op kantoor en ontwerp je advertenties en de andere dag ben je bij de klant om foto’s te schieten voor een campagne. Het leuke van dit alles is, dat jij jouw creativiteit de vrije loop mag laten gaan. Wil je een TikTok video maken of denk je dat een advertentie in de regionale krant beter werkt? Jij bent hier de specialist en mag het dan ook zo gek maken als je wil!
Naast diverse campagnes voor onze klanten houd jij je natuurlijk ook bezig met onze eigen socials. Je maakt een content kalender en speelt in op de laatste trends. Van LinkedIn business post, tot grappige tiktok.
Over de organisatie
RecruitMens staat voor open en eerlijk Samen Werven. Wij ondersteunen grote en kleine organisaties met het invullen van vacatures. Dit doen wij met onze eigen en unieke werkwijze, maar altijd door het werkgeversverhaal centraal te stellen. Vanuit ons mooie kantoor in Veenendaal werken en werven wij met een hecht team van 7 collega’s.
Over jou
Je bent 32 -40 uur beschikbaar;
Ervaring met copywriting, video-/ fotografie en Canva is een eis;
Je hebt een afgeronde HBO-/MBO opleiding, bijv. richting Creative Business, marketing of communicatie;
Je bent enthousiast en niet bang het voortouw te nemen;
Je hebt kennis van employer branding, social media en contentmarketing;
Je bent erg creatief en hebt ervaring op het gebied van vormgeving.
Voor jou
Een veelzijdige functie, binnen een jong en groeiend bedrijf;
Een gezellig team, dat achter je staat en er alles aan doet om je zo optimaal mogelijk te laten functioneren;
Marktconform salaris;
Laptop/ telefoon/ benodigde software van de zaak;
Reiskosten vergoeding;
Gezellige vrijmibo’s en leuke uitjes;

Een prachtige werkplek in het centrum van Veenendaal, goed te bereiken met de auto en het OV.
Klinkt dit goed? Reageer dan snel!
Samenvatting
Wil jij werken op een plek waar jouw creativiteit wordt gewaardeerd en je jouw eigen draai kunt geven aan marketing campagnes? Lijkt het jou leuk om unieke, wervende content te maken voor diverse bedrijven én natuurlijk onze eigen sociale kanalen te beheren? Lees dan verder!

Trefwoorden:

,