Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Servicedesk
Adres: Leeuwarden
Regio: Friesland
Plaats: Leeuwarden
Land: NL
 
Als startend monteur ga je op professionele wijze, veilige installaties van zonnepanelen realiseren.

In het ‘leren-door-het-gewoon-te-doen” traject leer jij stap voor stap van ervaren monteurs wat er komt kijken bij het leggen van zonnepanelen. Van veilig werken op hoogte, tot onderconstructies aanleggen, de panelen installeren en de bekabeling doorvoeren naar de omvormer. Een prima opstap om door te kunnen groeien naar elektromonteur of allround zonnepanelen installateur. Samen met een gecertificeerd opleidingscentra bieden wij ook nog eens diverse opleidingsmogelijkheden om het vak van monteur zonnepanelen goed te leren.

Wat doe je zoal op een werkdag:

– De zonnepanelen plaatsen en aansluiten op de verschillende soorten daken.
– Kabels trekken en omvormers aansluiten.
– Aluminium steiger opbouwen en afbreken.
– Assisteren van de installatiemonteur.
– Aanpassingen maken aan- en in de meterkast.
– De locatie verzorgd achterlaten na montage.

Wij vinden het ook belangrijk dat je veiligheid vooropstelt. Een geldig VCA certificaat is verplicht om als monteur zonnepanelen aan het werk te kunnen. Heb je die nog niet, dan zorgen wij dat jij die GRATIS via AB Vakwerk gaat behalen. Het vervoer naar de werklocatie, het plaatsen en verzwaren van panelen op daken, de installatie van de stellingen en het monteren met het juiste gereedschap. Al deze handelingen moeten veilig en bekwaam worden uitgevoerd. Het gaat er uiteindelijk om dat jij aan het einde van de dag voldaan en gezond weer thuis komt.

Wij werken van maandag tot en met vrijdag, dus in het weekend ben je lekker vrij. De werktijden zijn van 07:00 tot 16:00 uur. Het kan voorkomen dat een project uitloopt of dat de reistijd van invloed is, waardoor je later thuis zal zijn. Er wordt dus wel enige flexibiliteit van je gevraagd.

Let op! Bij deze vacature is het ook mogelijk om parttime te werken, dus als 4 werkdagen jouw voorkeur heeft, dan mag je ook reageren!

Trefwoorden:

,