Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Actief Werkt!
Adres: Wolvega
Regio: Weststellingwerf
Plaats: Wolvega
Land: NL
 

Actief Techniek zoekt per direct nieuwe talenten voor in de Schilderbranche. Ben jij opzoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is, je op diverse locaties komt en samenwerkt met ervaren vakkrachten? Houd jij van zichtbaar resultaat en tevreden klanten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Ervaring voor deze vacature is niet nodig, wat wel belangrijk is dat je gemotiveerd bent en graag jezelf wil ontwikkelen. Dit doe je door mee te werken met ervaren schilders op diverse projecten in de woningbouw, utiliteit en industrie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbehandelen van ondergronden (schuren, plamuren en ontvetten), het uitvoeren van schilderwerk op diverse objecten zoals deuren, meubels, kozijnen en hekken, het sausen/spuiten van wanden en plafonds en het uitvoeren van houtrotreparaties.

Uiteraard wordt er niet van jou verwacht dat je al deze werkzaamheden beheerst. Je leert door te doen (onder begeleiding van ervaren schilders), daarnaast zijn er diverse opleidingsmogelijkheden zoals onze interne opleiding of een BBL traject.

Arbeidsvoorwaarden

De functie van Schilder biedt een mooi toekomst perspectief met een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden, daarnaast zijn er volop scholingsmogelijkheden (BBL, cursussen en opleidingen):
Een salaris conform het Schilders cao
Doorlopend de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen;
Een goed pensioen naar keuze via schilders pensioen of STIPP;
Reiskostenvergoeding of auto van de zaak indien noodzakelijk;
Fulltime werk á 37,5 uur per week (parttime in overleg mogelijk);
Kleding en werkschoenen vanuit Actief Techniek! of vanuit het schildersbedrijf;
Keuze uit wekelijkse, 4-wekelijkse of maandelijkse uitbetaling;
Het juiste materiaal- en gereedschap voor elke klus.

Trefwoorden:

,