Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Actief Werkt!
Adres: Leeuwarden
Regio: Friesland
Plaats: Leeuwarden
Land: NL
 

Zie jij graag direct resultaat van je werk? Dan is een omscholing tot schilder echt iets voor jou! Geen dag is hetzelfde, je werkt op diverse locaties van nieuwbouwwoningen, jaren-30 woningen tot en met bedrijfspanden en idyllische boerderijen. Dit doe je allemaal onder begeleiding van ervaren vak schilders. Om jou de perfecte start geven van een nieuwe carrière als schilder hebben wij nog enkele plekken beschikbaar in ons op maat gemaakte omscholingstraject.

Ons omscholingstraject start op 6 februari 2023 op onze vakschool in Groningen. Tijdens deze opleiding leer je de basis van het schildersvak, hierbij kun je o.a. Denken aan hoe je oppervlakten schuurt, kit en verft. Daarnaast volg je diverse cursussen zoals het spuiten van verf, glas zetten en het repareren van houtrot.

De totale opleidingsduur bedraagt circa 4 maanden en bestaat uit 2 delen: een periode op onze vakschool en een periode om hetgeen dat je hebt geleerd in de praktijk (bij één van onze opdrachtgevers) verder te ontwikkelen. Wanneer jij de opleiding met succes hebt afgerond, dan bieden we je een contract aan!

Arbeidsvoorwaarden

De functie van Schilder biedt een mooi toekomst perspectief met een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden, daarnaast zijn er volop scholingsmogelijkheden (BBL, cursussen en opleidingen):
Een salaris conform het Schilders cao (graag vertellen wij jou alles over het salarisperspectief)
Doorlopend de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen;
Een goed pensioen naar keuze via schilders pensioen of STIPP;
Reiskostenvergoeding of auto van de zaak indien noodzakelijk;
Fulltime werk á 37,5 uur per week (parttime in overleg mogelijk);
Kleding en werkschoenen vanuit Actief Werkt! of vanuit het schildersbedrijf;
Keuze uit wekelijkse, 4-wekelijkse of maandelijkse uitbetaling;
Het juiste materiaal- en gereedschap voor elke klus.
Wij kunnen ons goed voorstellen dat een omscholing naar een ander beroep de nodige onzekerheid met zich meebrengt. Echter ervaren wij jaar op jaar dat er steeds meer vraag is naar vak volwassen schilders. Zoals het nu lijkt ontstaat er dan ook in de toekomst een groot tekort aan schilders. Wat ons betreft dan ook een ideaal moment om nu de stap richting het schildervak te gaan maken. Graag lichten wij op kantoor ook de mogelijke groei van het salaris toe en de kansen die er bestaan tot het krijgen van een vast contract.

Trefwoorden:

,