Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: RAAAK Personeel
Adres: Raamsdonksveer
Regio: Geertruidenberg
Plaats: Raamsdonksveer
Land: NL
 

Wil jij gewoonweg lekker parttime of fulltime orders verzamelen in het magazijn en woon je in de buurt van Raamsdonksveer? Kom dan ook lekker werken als Orderpicker én verdien v.a. €12,94 bruto per uur! Je krijgt zelfs ook een extra toeslag van 3% voor het werken in de late diensten!
Jij kunt binnenkort parttime v.a. 3 dagen per week of fulltime voor 40 uur per week aan de slag als Orderpicker bij je nieuwe werkgever in Raamsdonksveer, een technische groothandel die kabels, schakelaars en diverse armaturen verkoopt.
Je komt als Orderpicker te werken in het centrale magazijn waar ongeveer 60 collega’s dagelijks ervoor zorgen dat de bestellingen zo volledig mogelijk richting de klant verstuurd kunnen worden.
Als Orderpicker steek jij uiteraard ook graag je handen uit de mouwen. Jouw uitdaging als is om ervoor te zorgen dat de bestellingen van de klanten zo volledig mogelijk worden verzameld, ingepakt/verpakt en wordt klaargezet bij de uitgaande goederen. Je werkt in een erg groot magazijn (volgens geruchten ongeveer een oppervlakte wat 2 tot 3 voetbalvelden beslaat). Dus, houd er rekening mee dat je gedurende de dag best wat stappen gaat zetten. Dit is overigens super goed voor je gezondheid!
Je werkt in een verschoven dagdienst-rooster. Dat wil zeggen dat je in de vroege dienst werkt tussen 07:30 tot 15.30 uur en in de late dienst werk je tussen 10.00 tot 18.00 uur.
Verzamel jij binnenkort de bestellingen in dit centrale magazijn in Raamsdonksveer? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op! Heb je vragen over deze vacature? Bel of app ons dan snel via 0162-820236 en vraag naar Lisa!

Salarisomschrijving

2.194

Trefwoorden:

,