Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: RAAAK Personeel
Adres: Oosterhout
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Oosterhout
Land: NL
 

Werk jij liever in de avonduren en wil je hier ook goed voor betaald worden? Ga dan parttime of fulltime aan de slag als Orderpicker in Oosterhout en verdien tot wel €2250,- bruto per maand +30% toeslag voor je werkuren na 18.00 uur.
Heb jij je dag al goed kunnen vullen overdag en wil je na 15.00 uur wel werken? Dan is deze vacature een hele leuke voor jou! Je start als Orderpicker/Inpakmedewerker je werkdag v.a. 15.00 uur en kunt tot 23.00 uur werken. Alle uren die je na 18.00 uur maakt, daar krijg je ook een leuke toeslag van 30% erbij boven op je basissalaris!
Je komt te werken op de afdeling “kitpacking waar je orders bij elkaar gaat verzamelen en inpakken. Jouw toekomstige werkgever levert kitpacks voor de farmaceutische industrie. Dit zijn pakketten waar verschillende laboratoria producten inzitten. Nadat je de producten hebt verzameld controleer jij alles in het systeem. Klopt het? Dan zet jij ze als Orderpicker op de verzamelband om naar klanten verstuurd te worden. Sommige dozen worden nog steekproefsgewijs gecontroleerd.
Jouw werkgever levert producten aan bedrijven die onderzoek doen voor medicijnen en dergelijke. Je helpt in jouw functie dus mee aan diverse medische ontwikkelingen. De avondploeg bestaat uit ongeveer 8 personen en de dag ploeg uit 15. Je werkt als Inpakker structureel in de avond en hierbij heb je optie om parttime of fulltime te werken.
Wil jij zo snel mogelijk geld verdienen en aan de slag als Orderpicker? Solliciteer dan snel of bel naar 0162 820 236.

Salarisomschrijving

2.250

Trefwoorden:

,