Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2500 – 3000 EUR
Werkgever: Synergie
Adres: Tilburg, 5047 TM
Regio: Loon op Zand
Plaats: De Moer
Postcode: 5047TM
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Als bakwagenchauffeur palletdistributie zorg je dagelijks vanuit Tilburg voor het correct leveren van goederen bij de klanten. De goederen staan voornamelijk op pallets. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een moderne wagen die beschikt over een boordcomputer om de rit op correcte wijze te registreren. Als chauffeur draag jij bij aan een mooi bedrijfsresultaat en heb je direct invloed op een tevreden klant. Kortom, je bent het visitekaartje van de organisatie!
Je werkt van maandag tot en met vrijdag waarbij je werktijden liggen tussen 06.00 en 17.00 uur. Je rijdt in een vast routegebied waar je regelmatig bij dezelfde klanten komt. Het aantal adressen per dag is tussen de 20 en 30.

Heb je specifieke wensen wat betreft deze functie? Wil je liever in de avond/nacht werken of graag parttime? Solliciteer of bel en wij kijken graag samen naar de mogelijkheden die we je kunnen bieden.

  • Je bent in het bezit van rijbewijs C.
  • Je bent in het bezit van een geldige code 95;
  • Je bent in het bezit van een geldige tachograafkaart (bestuurderskaart);
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en/of Engels.

  • Wij bieden je een verantwoordelijke baan bij een vooruitstrevend logistiek dienstverlener waar ze met veel plezier met elkaar samenwerken;
  • Bijscholing en de kans om je E achter C te halen;
  • Verloning conform de TLN cao, salaris afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.


Onze opdrachtgever is internationaal opererend en er werken meer dan 1000 professionals. Ze hebben een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux en middels zowel eigen barge terminals als railterminals bieden zij perfecte intermodale transport oplossingen binnen de Benelux, de rest van Europa en Azië.