Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Hoofddorp
Regio: Haarlemmermeer
Plaats: Hoofddorp
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

In principe mag jij alles gaan verkopen wat wij in huis hebben. Enige uitzondering? Ons meubilair, daar zijn we dol op.

Wat wij in huis hebben? Wij zijn de specialist in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Onze dienstverlening op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie, dat is wat jij verkoopt. Interessant? Dan ben je welkom als Commercieel Medewerker bij EN HR solutions.

DIT IS HOE JIJ ONZE OPDRACHTGEVERS KUNT HELPEN

Als Commercieel Medewerker help jij klanten met de juiste maatwerk oplossingen. Vanuit de klantvraag kijk jij waar onze dienstverlening aansluit en kom jij met het beste maatwerk advies. Consultative selling zoals wij het graag noemen. Jij krijgt er energie van op te treden als sparring- en kennispartner voor jou klanten. Dit doe je uiteraard niet alleen; je werkt intensief samen met je collega’s van sales en team arbeidsmarktcommunicatie. Zo ben je zelf dus ook altijd creatief en innovatief bezig.

Jouw dagen bestaan uit (telefonische) klant presentaties, account- en projectmanagement en het generen van new business. Het generen van new business doe je van nature. Je bent niet bang om de telefoon te pakken, je bent proactief en ziet kansen. Commercieel Medewerker ben je bij ons voor de volle 100%. Zo switch jij continue van sales naar klantbegeleiding. Samen met je klant doorloop jij het proces van A tot Z en zorg je dat jouw klant op elk moment tevreden is over de geleverde dienstverlening.

We zullen ons nog even aan je voorstellen

Wij EN HR solutions geloven we dat recruitment anders kan. We redden geen levens nee, dat niet, maar geloven er in dat we met onze dienstverlening onze klanten verder helpen. Hoe? Wij geloven in de kracht van recruitment en marketing. Elke organisatie heeft andere behoeftes en daarom bieden wij verschillende recruitmentoplossingen aan. Wij ondersteunen onze klanten bij het vinden en binden van nieuwe werknemers. Door innovatieve recruitmentoplossingen en wervingsstrategieën gecombineerd met de juiste arbeidsmarktcommunicatie zorgen wij ervoor dat onze klanten de juiste kandidaten aantrekken.

WAT WIJ VOOR JOU IN HUIS HEBBEN

Wij bieden jou een plek waar jij je op geheel eigen wijze kan ontwikkelen tot de specialist die jij wil zijn. Wij dragen graag een steentje aan jouw ambitie. Jij bepaalt jouw groei, wij voorzien in de juiste begeleiding. Samen leren en groeien, daar houden wij van.

Hier hoort bij:

  • De functie is zowel fulltime als parttime in te vullen, je werkuren, -dagen en -plek zijn vrij flexibel in te richten
  • Een Learning & Development programma dat jou op persoonlijk en zakelijk gebied verder brengt
  • Je ontvangt per jaar maar liefst 28 vakantiedagen
  • Je kan rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en een leasefietsregeling
  • Alle tech die je nodig hebt: goed uitgeruste MacBook en iPhone
  • En veel uitjes; een jaarlijkse BBQ, kerstfeest, Kick-off en nog veel meer!

WAT JIJ VOOR ONS MEE BRENGT

Een portie doorzettingsvermogen, commercieel inzicht en een klantgerichte mindset. Dat breng je mee om succesvol te zijn in jouw rol als Commercieel Medewerker. Jij bent iemand waarmee wij kunnen sparren over salesmogelijkheden en onze innovatieve dienstverlening, maar waar wij ook mee kunnen lachen tijdens de lunch en borrel.

Mis je ervaring op een bepaald gebied? Bij ons krijg je alle trainingen die je nodig hebt, zolang jij graag wil, voorzien wij je van de kennis.

Verder breng je mee:

  • Je hebt een gezonde commerciële instelling
  • Affiniteit met de branche is een pre

HEB JE VRAGEN?

Stuur dan Daphne een mailtje of een appje!
Zij beantwoordt graag al jouw vragen middels:

  • +31 63 87 71 71 2
  • daphne.korteland@enhrsolutions.com