Klik hier voor meer Informatie

Salaris: < 2000 EUR Werkgever: Synergie
Adres: Zwijndrecht, 3334 KG
Regio: Binnenmaas
Plaats: Puttershoek
Postcode: 3334KG
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Voor onze opdrachtgever in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een parttime chauffeurs met rijbewijs B voor op de bestelwagen. Samen met de opdrachtgever ben jij als chauffeur verantwoordelijk voor het uitrijden van automaterialen en accessoires naar diverse verkooplocaties in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland.

Als chauffeur voor onze opdrachtgever dien je ook fysiek belastbaar te zijn. De werkzaamheden zelf zijn overigens niet als zwaar aan te merken. De orders zijn namelijk verpakt in stapelbare boxen die voorzien zijn van zwenkwielen. Het lossen gaat met behulp van een laadklep aan de auto. Jij levert deze boxen af bij de verkooppunten en neemt lege boxen mee terug.

  • Bezit van B-rijbewijs;
  • Bereid zijn om om 04:15 uur te starten;
  • Ervaring met het rijden op een bestelbus is wenselijk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Flexibel in de te werken uren en dagen, met name beschikbaar op de dinsdag en vrijdag;
  • Goede fysieke conditie (in- en uitladen van bus).

De functie is naar invulling van jouw beschikbaarheid en dus prima door bijv. gepensioneerde uit te voeren om wat bij te verdienen. Elke week maken wij namelijk op donderdag de planning voor de komende week en daarbij kijken wij naar jouw beschikbaarheid wanneer je wilt en kunt rijden. Alles is namelijk onder het motto ”niets moet”. Je krijgt een oproep contract waardoor je prima meerdere malen per jaar op vakantie kunt en een week niet werken is ook prima. Indien je op zoek bent naar fulltime werk, dan is dit helaas niet de functie voor jou. Wij kunnen namelijk niet de garantie geven dat je elke week meer dan tien uur werkt.

Wij hebben verschillende ritten te verdelen en dat verschilt ook weer per week. Meestal rijd je één rit per dag a drie tot vier uur. Deze verdelen wij, zoals eerder vermeld, naar jouw beschikbaarheid en de beschikbaarheid van het aantal te verdelen ritten. Starttijden van de ritten zijn 04:00 en 13:00. Graag lichten wij dit verder toe in een gesprek.

  • Salaris: €12,55 bruto per uur;
  • Reiskosten: € 0,21 per km, met een maximum van €8,40 per dag.

Via Synergie kom je te werken bij een opdrachtgever die actief is in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en -accessoires. De organisatie heeft een logistieke structuur die erop gericht is om automaterialen zo snel en efficiënt mogelijk bij klanten te kunnen leveren. Een centrale rol binnen deze logistieke structuur is weggelegd voor vijf depots. Vanuit deze depots worden de verkooppunten en grossiers voorzien van aanvullingen en klant specifieke bestellingen. De werkzaamheden worden uitgevoerd in relatief kleine teams waarin nauwelijks verloop is van arbeidskrachten. Binnen de depots heerst er een collegiale en behulpzame sfeer. Wij hechten er een bijzonder belang aan dat jij je thuis voelt in de organisatie en dat je met plezier naar je werk toe gaat.