Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Hoofddorp
Regio: Haarlemmermeer
Plaats: Hoofddorp
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Wij zoeken PER DIRECT voor ons jonge team een serieuze, enthousiaste nieuwe collega (wij zoeken géén zzp-ers, wij gaan voor vaste medewerkers die ons team komen versterken):

– die samen met de rest van ons kleine team wil meewerken aan de verdere groei van ons bedrijf

– met een B-rijbewijs met de mogelijkheid om op onze kosten jouw E-rijbewijs te halen, zodat je met de verhuislift en aanhanger mag rijden

– met ervaring van het rijden met een bus/ bakwagen

– die woonachtig is in de Haarlemmermeer of directe omgeving! (woon je verder weg? Dan heeft reageren géén zin)

– die een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan overleggen

– die MBO-niveau heeft

– die tijdens het werk zijn spierballen wil laten groeien

– die van aanpakken weet

– die van leuke collega’s en een gezellige werksfeer houdt

Wij bieden:

– goed salaris (passend bij de zwaarte van de functie)

– full-time of part-time baan (uren en dagen in overleg)

– interne en externe opleiding

– doorgroeimogelijkheid tot teamleider (persoonlijke ontwikkeling)

– een zelfstandige, verrassende en afwisselende baan, die echt géén dag hetzelfde is

Desta Woningontruiming is een ambitieus bedrijf, dat erg hard groeit, maar dat kunnen we niet zonder jou. Dus wacht niet langer en reageer direct op deze vacature. Wij beloven jou één van de meest afwisselende banen die er bestaat. De baan is full-time of part-time mogelijk. De uren en werkdagen zijn in overleg.

Als ontruimer | verhuizer | chauffeur bestuur jij tevens één van onze representatieve bedrijfswagens, verhuis je bijvoorbeeld de boedel van oudere mensen naar een zorginstelling of ruim je de woning leeg van iemand die is overleden. Je levert deze dan helemaal op zoals de verhuurder dat wenst of je maakt de woning klaar voor de verkoop. Dat houdt in dat je de woning ook schoonmaakt, maar ook het fatsoeneren van tuinen en het verwijderen van behang en het schilderen van muren en plafonds behoort tot jouw werkzaamheden.

De boedel die uit woningen overblijft, schenken wij aan goede doelen. Hiermee helpen wij organisaties aan nog bruikbare goederen, die zij doorgeven aan mensen die het heel hard nodig hebben.

Met ons werk ontzorgen wij onze klanten en dat wordt enorm gewaardeerd. De baan die Desta Woningontruiming jou biedt, is dus niet alleen afwisselend en gezellig, maar onze klanten zijn jou ook heel dankbaar voor wat jij voor hun doet. Zó ga jij iedere dag met een big smile aan het werk!