Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2500 – 3000 EUR
Werkgever: Synergie
Adres: Meppel, 7941AA
Regio: Meppel
Plaats: Nijeveen
Postcode: 7941AA
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselde functie als vrachtwagenchauffeur? Kom werken bij onze klant vanuit de locatie Meppel waardoor jij ervoor zorgt dat vele huishoudens hun boodschappen kunnen doen!

Als vrachtwagenchauffeur winkeldistributie ben jij verantwoordelijk voor de levering van (gekoelde) boodschappen vanaf het distributiecentrum in Meppel naar de supermarkten in de regio Groningen, Friesland, Drenthe, Gelderland, Flevoland en Overijsel. Jij vervoert alles wat er maar te vinden in de supermarkt, van verse groenten en fruit, diverse kruiden tot dat frisse drankje. Uiteraard zorg je ervoor dat de producten heelhuids aankomen op de plaats van bestemming. Bij het filiaal van de supermarkt los je de rolcontainers en neem je de lege emballage en retouren weer mee.

Je begint de dag met laden van jouw vrachtwagen met de rolcontainers en laadt ze in op de manier waarop jij het veilig acht. Na jouw controle van de juiste documenten kun je starten met jouw rit naar de eerste klant. Je bevoorraad je tussen de 1 tot 6 winkels per dag.

Het is mogelijk om parttime als fulltime te werken.

  • Je ben het bezit van het CE rijbewijs met geldige code 95;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent fulltime of parttime beschikbaar;
  • Je bent ook beschikbaar in het weekend;
  • Je woont op maximaal 30 kilometer afstand.

  • Een salaris volgens de TLN CAO in schaal D;
  • Pensioenregeling
  • Overuren toeslag
  • Je krijgt van onze opdrachtgever en onze klanten de waardering die je verdient. Dit tonen ze door een goede begeleiding tijdens het inwerktraject, het bieden van interne opleidingen en de mogelijkheid op een vaste aanstelling op termijn. Daarnaast kun je ook nog sparen voor werkkleding, punten voor je code 95 en kun je korting aanvragen voor je zorg- en schadeverzekering.

De opdrachtgever is een écht familiebedrijf. Dat zit hem voornamelijk in de sfeer, de mensgerichte cultuur en de platte organisatiestructuur. Iedere medewerker draagt vanuit zijn eigen kennis en kunde bij aan het eindresultaat voor de klant. Ze vinden het belangrijk dat hun medewerkers met plezier en gedrevenheid kunnen werken.

Met 485 moderne trekkende eenheden, efficiënte werkprocessen en goede arbeidsvoorwaarden gaan dagelijks velen chauffeurs de weg op. Ga jij aan de slag als chauffeur dan word je natuurlijk ingewerkt door een ervaren collega. Zodra jij er klaar voor bent, ga je zelfstandig aan de slag.

Wil jij werken bij een opdrachtgever, die net als Synergie Uitzendbureau, oog heeft voor jou als mens? Reageer dan nu en bespreek jouw mogelijkheden met de Synergie jobcoach!

Trefwoorden:

, ,