Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Zeist
Regio: Provincie Utrecht
Plaats: Zeist
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Het team Financiële Zaken van ZN zoekt parttime versterking! Word jij onze nieuwe collega?

Zorgverzekeraars Nederland staat midden in het debat over de ontwikkeling en verbetering van de Nederlandse gezondheidszorg. Samen met de zorgverzekeraars en zorgkantoren werken wij aan kwalitatief goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor alle verzekerden. Wij zetten ons in voor toegang tot duurzame zorg en een gezonder leven voor iedereen. De verschillende teams binnen ZN vervullen hierin met elkaar een belangrijke rol.

Als medewerker crediteurenadministratie maak je onderdeel uit van het team Financiële Zaken. Dit team bestaat uit vier collega’s en doet de complete financiële administratie van onze organisatie. Verder is het team verantwoordelijk voor de begroting, financiële rapportages, jaarrekening en adviseert het de directie van ZN over bedrijfseconomische zaken.

Wie zoeken wij?

Voor ons team Financiële Zaken zoeken wij versterking, wij zoeken een medewerker crediteurenadministratie (m/v) voor gemiddeld 16 uur per week (0,44 fte). Na de inwerkperiode (op kantoor) geldt voor jou dat je één vaste dag per week op kantoor werkt; de overige uren kun je (in overleg) invullen, verdelen over de week. We zoeken een collega die het leuk vindt om in een klein team te werken, die goed is met cijfers, secuur is en gemakkelijk communiceert. Onze nieuwe collega heeft een hands-on mentaliteit met minimaal drie jaar administratieve werkervaring.

Als medewerker crediteurenadministratie werk je met een collega aan de digitale verwerking van de inkoopfacturen, je zorgt voor een juiste accorderingsroute en bewaakt de voortgang van de facturen in ons digitale systeem. Je registreert de ingezonden facturen in ons systeem, je communiceert met collega’s over de facturen en beantwoordt vragen van leveranciers over de betaling. Je bereidt de betalingen voor en biedt deze aan ter fiattering in de bank. De crediteurenadministratie doe je samen met een collega.

Als je de crediteurenwerkzaamheden beheerst, is er ruimte het takenpakket te vergroten: eventueel bij het boeken van bankboek, verwerking van declaraties en andere voorkomende administratieve taken.

De financieel controller is binnen het team voor jou en de andere twee collega’s het aanspreekpunt bij jouw dagelijkse taken.

Ben je goed met het verwerken van inkoopfacturen en voorbereiden van betalingen, dan ben jij mogelijk onze nieuwe collega medewerker crediteurenadministratie!

Wat heb je verder in huis?

· Een afgeronde administratieve MBO-opleiding

· Relevante werkervaring op een administratieve functie

· Je bent secuur

· Je kunt goed samenwerken

· Je communiceert plezierig

Wie zijn wij?

De branchevereniging Zorgverzekeraars Nederland (ZN) verenigt zorgverzekeraars en zorgkantoren en behartigt hun gezamenlijke belangen. Samen met de leden werkt ZN aan kwalitatief goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor alle verzekerden. Alle tien zorgverzekeraars in Nederland zijn lid van onze vereniging.

ZN zoekt en heeft intensieve samenwerking met o.a. patiëntenorganisaties, verenigingen van zorgaanbieders en zorgprofessionals en de overheid. ZN ondersteunt zorgverzekeraars door hun belangen effectief te behartigen met collectieve dienstverlening vanuit een gemeenschappelijke visie. ZN staat midden in het debat over de ontwikkeling, verbetering en betaalbaarheid van de Nederlandse gezondheidszorg.

De verschillende teams binnen ZN vervullen hierin een belangrijke rol. De kernwaarden ‘verbinden, vertrouwen en vernieuwen’ zijn belangrijk voor ZN en haar 115 medewerkers. De cultuur binnen de organisatie is zeer collegiaal, gedreven en plezierig.

Ons aanbod:
Wij bieden een collegiale en dynamische werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij hebben een open en informele cultuur, met veel aandacht voor de balans tussen werk en privé. We werken met korte lijnen.

We zijn goed bereikbaar met fiets, auto en OV en beschikken over een fijn en open kantoor, in het groen aan de rand van Zeist. Daarnaast bieden we ook prima thuiswerkfaciliteiten.

Verder mag je rekenen op:

· Een salaris tussen € 2.407,00 en € 2.923,00 bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je exacte salaris bepalen we aan de hand van opleiding en ervaring. Je begint met een jaarcontract, daarna is bij goed functioneren verlenging of omzetting naar onbepaalde tijd mogelijk.

· Een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een meerkeuzesysteem om daar voor een deel zelf invulling aan te geven. Denk bijvoorbeeld aan een goede pensioen- en reiskostenregeling en minimaal 24,5 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).

· Fijne collega’s en een prima bereikbare kantoorwerkplek midden in de bossen van Zeist. Wij werken hybride, je kunt thuis werken en jouw collega’s ontmoeten in ons kantoor om samen te werken, te brainstormen en voor creatieve processen.

Wil jij als Medewerker crediteurenadministratie aan de slag bij Zorgverzekeraars Nederland? Stuur ons dan uiterlijk maandag 12 februari 2024 een motivatie met CV via de sollicitatielink onderaan deze pagina. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel dan met Heroen van Ede (financieel controller) 030 698 82 14 mailen kan ook: h.van.ede@zn.nl

Voor algemene informatie over de vacature kun je terecht bij ons team HRM via nummer (030) 698 82 88 of per mail via hrm@zn.nl.

Goed om te weten

· Omdat we geregeld met gevoelige informatie werken is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) onderdeel van de selectieprocedure.

· Het kan zijn dat we je als onderdeel van de selectie vragen een online test in te vullen.

Solliciteren?
Doe dit uiterlijk maandag 12 februari 2024 via onderstaande link; voeg jouw motivatie en CV toe.

Zorgverzekeraars Nederland zoekt graag zelf haar kandidaten, dus deze vacature is géén uitnodiging tot acquisitie.