Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Den Haag
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Banen veranderen. Recruitment ook. Bij EN HR solutions kijken we dan ook net even anders tegen de functie van Recruiter aan dan de meeste organisaties. In de zee van vacatures is het essentieel om op te vallen maar nog belangrijker om talent te overtuigen. Nu de arbeidsmarkt elke dag voller wordt groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Wat betekent dat jouw specialisme ont-zet-tend belangrijk blijft. Misschien wel meer dan ooit.

DIT IS HOE JIJ ONZE OPDRACHTGEVERS KUNT HELPEN

Te beginnen met het vervullen van de openstaande vacatures. Want alleen met de juiste mensen aan boord, zijn onze opdrachtgevers in staat hun (groei)doelstellingen te realiseren.

Simpel.

Voorkomen is natuurlijk altijd nog beter dan genezen dus jij werkt ook op strategisch vlak met de organisatie mee. Altijd een paar stappen vooruit denken, daar houden wij van. Is het een interim opdracht of past een vaste invulling misschien beter? Is externe search nodig of is er intern talent wat perfect zou passen? En welke onderdelen van het recruitmentproces bieden eigenlijk ruimte voor verbetering? Of applaus? Kortom, jij bent een echte partner voor onze opdrachtgever.

Om af te sluiten met jouw focus op marketing. ‘Huh marketing… in recruitment?’ Jazeker, de samenwerking met een van onze recruitment marketeers maakt absoluut het verschil. Want in deze wereld van verandering telt elk detail. Samen zorgen jullie ervoor dat de juiste doelgroep nog net geen 24/7 het employer brand van jouw werkgever ziet en beleeft. Online en Offline.

We zullen ons nog even aan je voorstellen

Bij EN HR solutions werken ongeveer 100 mensen die geloven dat recruitment anders kan. Elke organisatie heeft andere behoeftes en daarom bieden wij verschillende vormen van Recruitment Process Outsourcing (RPO) aan.

Wij nemen het recruitmentproces uit handen. Geheel of gedeeltelijk. Dat betekent dat a?lle wervingsvraagstukken die bij onze opdrachtgever spelen, worden opgepakt door een team van ons. Wij zijn van A tot Z verantwoordelijk voor de werving van nieuw talent.

Onze klanten zitten verspreid door heel de Benelux. Je zal dan ook regelmatig contact hebben met recruiters bij andere accounts en met het hoofdkantoor in Hoofddorp.

Samenwerking en het delen van kennis zijn bij ons essentieel. Wij nodigen je dan ook graag uit om met ons mee te denken over de toekomst van het vak. Wij staan open voor verfrissende ideee?n zodat we onze dienstverlening samen nog beter kunnen maken.

WAT WIJ VOOR JOU IN HUIS HEBBEN

Wij bieden jou een plek waar jij je op geheel eigen wijze kan ontwikkelen tot de specialist die jij wil zijn. Wij dragen graag een steentje bij aan jouw ambitie. Jij bepaalt jouw groei, wij voorzien in de juiste begeleiding. Samen leren en groeien, daar houden wij van.

Hier hoort bij:

 • De functie is zowel fulltime als parttime in te vullen, je werkuren, -dagen en -plek zijn vrij flexibel in te richten
 • Een Learning & Development programma dat jou op persoonlijk en zakelijk gebied verder brengt
 • Je ontvangt per jaar maar liefst 28 vakantiedagen
 • Je kan rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en een leasefietsregeling
 • Alle tech die je nodig hebt: goed uitgeruste laptop en telefoon
 • En veel uitjes; een jaarlijkse BBQ, kerstfeest, Kick-off en nog veel meer!

WAT JIJ VOOR ONS MEE BRENGT

 • Je hebt een strategische blik en een gepast kritische denkwijze met een commercieel randje
 • Je maakt je binnen mum van tijd onderdeel van een bedrijf
 • Je weet prestaties te leveren die indruk maken e?n jezelf laten groeien.
 • Wat je vandaag leert, gebruik je morgen en optimaliseer je de dag daarna
 • Je bent sterk in zowel accountmanagement als uitvoering. Schouders eronder en uitproberen maar

Creatieve inzichten komen niet aanwaaien. Je bent open, leergierig en durft keuzes te maken.

HEB JE VRAGEN?

Stuur dan Daphne een mailtje of een appje!
Zij beantwoordt graag al jouw vragen middels:

 • +31 63 87 71 71 2
 • daphne.korteland@enhrsolutions.com