Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Adres: Alphen Aan Den Ryn, 2408 ZC
Regio: Alphen aan den Rijn
Plaats: Zwammerdam
Postcode: 2408ZC
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

We zoeken enthousiaste teamspelers om ons klantenserviceteam te versterken. Als jij geniet van klantcontact en gemotiveerd bent om klanten uitstekend te helpen, lees dan vooral verder!

Over de functie

Je bent de sleutelfiguur in ons klantenserviceteam, waar je inkomende vragen via telefoon, e-mail en chat afhandelt. Je bent de steunpilaar voor onze klanten, voorziet hen van essentiële informatie en advies, en zorgt voor een vlotte afhandeling van administratieve taken. Geen ervaring? Geen zorgen! We bieden uitgebreide training, zodat je snel zelfverzekerd aan de slag kunt. En als je ergens vastloopt, staat er altijd iemand klaar om je te helpen.

Wat wij bieden

  • Aantrekkelijk salaris tussen €2.200,- en €2.500,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week), afhankelijk van ervaring en leeftijd.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei door diverse trainingen en opleidingen.
  • Volop kansen voor carrièreontwikkeling binnen het bedrijf.
  • Een gezellige werkomgeving met vriendelijke collega’s, vergelijkbaar met een traditioneel kantoor.
  • Zelfstandige rol met aanzienlijke verantwoordelijkheid.

Wat wij vragen

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau vereist.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk) is essentieel.
  • Flexibiliteit gewenst – parttime en fulltime mogelijkheden beschikbaar.
  • We zoeken een teamspeler met passie voor samenwerking en betrokkenheid.

Over het bedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen van sterke klantrelaties via verschillende kanalen, waaronder telefoon, e-mail, chat en sociale media. Ons voornaamste doel is om klanten te helpen met al hun vragen en ervoor te zorgen dat ze volledig tevreden zijn met onze dienstverlening. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het levendige Alphen aan den Rijn, waar we met een nauw verbonden, hartelijk en informeel team van meer dan 150 toegewijde medewerkers werken. Samen zetten we ons in om toonaangevende merken zoals Omroep MAX, HelloFresh en Vattenfall op excellente wijze te bedienen, waarbij we elk van hun klantvragen en behoeften met zorg en toewijding behandelen.