Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Tilburg
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Tilburg
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Als CE chauffeur zorg je dagelijks vanuit Tilburg voor het correct leveren van goederen bij de klanten. De goederen staan voornamelijk op pallets. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een moderne wagen die beschikt over een boordcomputer om de rit op correcte wijze te registreren. Als chauffeur draag jij bij aan een mooi bedrijfsresultaat en heb je direct invloed op een tevreden klant. Kortom, je bent het visitekaartje bij 3 tot 9 adressen per dienst.
De routes worden gereden binnen de Benelux in een dagdienst (nachtdiensten zijn ook mogelijk). Er zijn diverse mogelijkheden om jouw werkweek in te delen. Een normale werkweek is van maandag t/m vrijdag maar op zaterdag zijn er ook mogelijkheden om een rit te rijden. De begintijd is rond 06:00. Wil je liever parttime werken dan kan dat ook.

Wat vragen en verwachten we van je?
Je bent zelfstandig en in hectische situaties blijf je kalm en positief. Bovendien ben je communicatief vaardig en blijf je altijd klantvriendelijk. Daarnaast ben je enthousiast, flexibel en representatief.