Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: ‘s-Heerenberg
Regio: Montferland
Plaats: ‘s-Heerenberg
Land: NL
 

Stel je eens voor: een regenboog aan diverse kleuren met snoep. Een heerlijke zoete geur waar je neusvleugels van gaan flapperen. Een salaris van €12,45! Wacht! Wat?! Ja! €12,45! BAM! Kom parttime werken als productiemedewerker bij Royal Fassin in ‘s-Heerenberg!

Hoe leuk is het om zelf te bepalen met wie je werkt? Jij mag dat bij Royal Fassin! Draag je vrienden, familie of verre kennis aan en ontvang een toffe cadeaukaart ter waarde van €125!

Wat bieden wij jou

  • Een spaarzaam salaris van €12,45 bruto per uur!
  • Parttime? Fulltime? Dat is helemaal aan jou!
  • 38% en 39% aan toeslagen! Super!
  • De allerleukste collega’s
  • Heen en weer naar Royal Fassin, dat wordt vergoed!
  • Doorgroeimogelijkheden!

Wie ben jij

Je droomt om je parttime baan door te brengen tussen het snoep! Daarnaast ben je als productiemedewerker:

  • In het bezit van eigen vervoer ivm de nachtdiensten die je moet draaien
  • Ben je elke maandag en vrijdag inzetbaar
  • En is Nederlands voor jou geen probleem om te lezen en spreken ivm de veiligheids- en hygiëne eisen.

Wat ga je doen

Parttime of fulltime snoep inpakken. Maar vóórdat je dat doet, moet je het snoepgoed eerst sorteren. Als je het eenmaal hebt ingepakt ga je dit met jouw haviksoog ook nog eens nauwkeurig controleren. Omdat je met verschillende kleuren snoep werkt, is het handig dat je die wel kan onderscheiden van elkaar. Naast inpakken kun je ook op een andere afdeling terecht komen. Deze afdeling is fysiek gezien zwaarder omdat je gevulde dozen gaat klaarzetten voor transport. Op deze afdeling ga je dus spierballen kweken! BONUS, neem jij als productiemedewerker een vriend of vriendin mee die ook een vakantiebaan zoekt? Dan ontvang jij een cadeaukaart van €125,- . Het is belangrijk dat je in ieder geval de maandag en vrijdag beschikbaar bent. De werktijden zijn als volgt: 06.00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00 uur. Lekker aan de slag in de drie ploegendienst dus! Let op: we vinden het wel belangrijk dat je minimaal 3 dagen beschikbaar bent!

Waar ga je werken

Royal Fassin is een snoepfabrikant die onder andere zure matten, veters, kabels en gevulde kabels maakt. Een gedeelte van dit heerlijke snoepgoed wordt in s’-Heerenberg gemaak! Royal Fassin is een familiebedrijf met met een leuke en gezellig sfeer en als productiemedewerker krijg je te maken met de meest toffe collega’s die je helpen waar nodig!

Sollicitatie

Zo leuk is deze parttimebaan! Pak jij mij in met jouw sollicitatie? Ik zal in ieder geval snel contact met je opnemen om je sollicitatie als productiemedewerker met je door te spreken. Ik sta te popelen om je te leren kennen! Vragen? Bel of app naar 038-4261999. Mailen mag naar recruitment.noordoost@tempo-team.nl.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

,