Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2000 – 2500 EUR
Werkgever: Synergie
Adres: Nieuw-Lekkerland, 2957 CP
Regio: Nieuw-Lekkerland
Plaats: Kinderdijk
Postcode: 2957CP
Land: NL
 

Voor een leuk bedrijf in Nieuw-Lekkerland zoeken wij productiemedewerkers met of zonder werkervaring. Het bedrijf is actief in de veevoederindustrie.

Het werk is het semiautomatisch inladen van containers die op transport gaan. Je doet deze werkzaamheden samen met twee collega’s waarvan één iemand de zakken veevoer vult en de andere twee leggen de zakken op de juiste manier in de container. Tevens komen er o.a. administratieve werkzaamheden bij.
Het betreft een fulltime functie op maandag t/m vrijdag. Parttime mogelijkheden zijn er ook! Laat het ons weten alsjeblieft. De werktijden zijn van 08:00 tot 17:00. De eerste bak koffie drinken jullie tussen 9:30 en 9:55. De tweede tussen 15:00 en 15:25. Uiteraard lunchen jullie ook en dat is tussen 12:00 en 13:00.

Je hebt geen moeite met een fysieke baan en je wilt werken. Als jij je heftruckcertificaat hebt is dat voor meer werkzaamheden mooi meegenomen. Wil je die halen, dan horen wij dat graag!

  • Een fulltime of parttime job;
  • Vastigheid, want het is géén oproep functie;
  • Salaris rond de €2200,- bruto per maand.

De werkgever is een familiebedrijf die voornamelijk voorziet in de productie van veevoederconcentraten. Een computergestuurde menginstallatie zorgt ervoor dat de recepten van klanten worden uitgevoerd. Aan de hand van de voorraadadministratie worden de grondstoffen die nodig zijn voor het produceren besteld en ingepland. Naast het produceren hebben zij tevens ruimte voor de op- en overslag van grondstoffen. Deze grondstoffen worden in silo’s opgeslagen.
Heb je interesse en wil je meer weten? Laat het ons weten door te reageren. Wij brengen je graag met hen in contact.

Trefwoorden:

,