Klik hier voor meer informatie

Salaris: 12.79 euro
Opleiding: Basisonderwijs
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: Raalte
Postcode: 8102HH

Zoek jij een parttime baan in Raalte? Kom dan werken als productiemedewerker bij Cleanlease! Wij zoeken volop nieuwe collega’s dus we maken graag kennis.

wat bieden wij jou

  • Wekelijkse betaling
  • Uitzicht op dienstverband bij Cleanlease
  • Werken in een leuk team van enthousiaste collega’s
  • Werktijden van 7.45 tot 16.15

wie ben jij

Heb jij interesse om als productiemedewerker aan de slag te gaan? Wij zijn op zoek naar een kandidaat die over de volgende kwaliteiten beschikt:

  • Je kan niet wachten om aan de slag te gaan;
  • De hele dag staand werken is voor jou geen probleem;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Werken in teamverband zie jij als voordeel.

wat ga je doen

Voor CleanLease in Raalte zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je komt te werken in een wasserij waar voornamelijk gewerkt wordt met persoonlijke was uit o.a. verzorgingstehuizen en instellingen. Het kan hierbij gaan om kledingstukken maar bijvoorbeeld ook handdoeken of beddengoed. Als productiemedewerker kan je op verschillende afdelingen komen te werken, dit kan per dag verschillen. Denk hierbij aan het sorteren, vouwen of strijken van de was. Cleanlease werkt daarnaast ook met blokken van 2/3 uur op 1 afdeling, vervolgens ga je wat anders doen. Zo is jouw werkdag lekker afwisselend!

De werkdagen bij CleanLease zijn van maandag t/m donderdag van 07:45-16:15 uur en op vrijdag tot 14:30 uur.

waar ga je werken

CleanLease is dé landelijke dienstverlener als het om textielverzorging gaat. Jaarlijks verzorgt Cleanlease op een duurzame manier ruim 100 miljoen kilo wasgoed. Vanuit locaties in Nederland en België zorgen ruim 2.600 medewerkers er dagelijks voor, dat bed- en badgoed en kleding van de klanten tijdig wordt opgehaald en gesorteerd. Met moderne wassystemen zorgen de medewerkers er voor dat dit wordt gereinigd en exact op het juiste moment wordt teruggeleverd. Alle wasserijen en wascentra zijn modern en efficiënt ingericht voor de reiniging van linnen, beroepskleding en persoonlijke was. De vestiging in Raalte waar je komt te werken kenmerkt zich door een hecht team en een grote mate van collegialiteit.

sollicitatie

Wordt dit jouw baan? Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

,