Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Amstelveen
Regio: Noord-Holland
Plaats: Amstelveen
Land: NL
 
Ben jij een vroege vogel uit Amstelveen? Kom dan aan de slag als parttime receptionist bij de Technische Unie in Amstelveen!
Wat ga je doen?
Als parttime receptionist bij Technische Unie in Amstelveen geef jij bezoekers en medewerkers elke dag weer een fijn gevoel. Je zorgt voor een warm en hartelijk ontvangst en informeert bezoekers omtrent onduidelijkheden. Daarnaast ga je administratieve werkzaamheden verrichten zoals het bijhouden van de mailbox, het beheren van de telefooncentrale en het correct afhandeling van binnenkomende en uitgaande post. Jij bent zelfstandig en proactief, want jij zal verantwoordelijk zijn voor het openen van de locatie . Als parttime receptionist heb je een leuke en afwisselende baan en wil jij niets anders dan het hoogste niveau hospitality aanbieden!
Werkzaamheden
Telefoontjes en e-mails beantwoorden;
Medewerkers en klanten helpen waar nodig;
Bezoekers en leveranciers ontvangen;
Openen van de locatie;
Post afhandelen.
Wat verwachten we van je?
Je bent elke week beschikbaar op maandag en vrijdag;
Je bent woonachtig in Amstelveen;
Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels;
Je bent gastvrij ingesteld;
Je bent energiek en ondernemend.
Waar ga je werken?
De Technische Unie is een groothandel in technische oplossingen voor installatie en industrie. Dit is een van de leukste locaties om als receptionist(e) te werken . Je hebt namelijk te maken met allerlei culturen en verschillende soorten mensen. De sfeer is ongedwongen en gezellig en je hebt fijne collega’s. Jij bent een early bird , want op de maandag draai jij de openingsdienst van 06:00 – 13:00 en op vrijdag van 08:30-17:00 . Met deze parttime baan als Receptionist bij Technische Unie in Amstelveen heb je dus genoeg tijd over voor jezelf!
Wat krijg je ervoor terug?
Salaris van 13,00 -14,00 p/u.

Mogelijkheid op een vast contract

Online trainingen en opleidingen

Goede arbeidsvoorwaarden

Gezellig team en fijne werksfeer

Heb je interesse in deze vacature als Parttime Receptionist bij Technische Unie in Amstelveen? Solliciteer dan direct of neem contact op Stephany (+316 26 94 97 61) wanneer je nog specifieke vragen hebt!

Trefwoorden:

,