Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Decokay Mirck
Adres: Cruquius
Regio: Haarlemmermeer
Plaats: Cruquius
Land: NL
 

Decokay Mirck & Giovetty Design

Werk je in interieur of ben je juist op zoek naar de perfecte switch om binnen de interieur branche te komen werken met doorgroeimogelijkheden? Laat je kans niet liggen.

Kom werken in ons bedrijf dat al 40+ jaar het interieur op maat bij klanten verzorgd en aangesloten is bij één van de sterkste interieur coöperaties van Nederland.

Wij zijn een jong en dynamisch team op zoek naar sterke en leuke collega’s die samen met ons de mooiste interieurs mogelijk maken binnen Noord- en Zuid-Holland.

Onze producten worden op maat gemaakt waardoor elke opdracht, klein of groot, verschillend is.

Leuk om te weten!

Wij zitten op één van de beste woonboulevards in Nederland en met meer dan 55 andere interieur winkels is er genoeg inspiratie om ons heen. Nu de woonbeurzen weer worden georganiseerd, proberen we jou minimaal 1 keer per jaar op pad te sturen naar een woonbeurs met een collega. We geven extra trainingen via Decokay en via leveranciers aan onze werknemers en we focussen een groot deel van ons assortiment op duurzame producten maar ook kijken we naar technische vernieuwingen zoals elektrische productbediening.

Wij bieden jou een parttime of fulltime baan aan in een jong en energiek team en een winkel/showroom die we momenteel aan het verbouwen zijn doordat we met Giovetty Design gaan fuseren. Deze baan biedt vrijheid in creativiteit, verantwoordelijkheid, sociale vaardigheden en groei binnen product- en technische-kennis.

INSTALATEUR

Hey Handyman / Handywoman -( WE WANT YOU!
Wij bij Decokay hebben een nieuwe vacature open voor een jr. Monteur of monteur. Tevens is er de mogelijkheid om als leerling bij ons te beginnen.
Als monteur rij je met de onze prachtige en opvallende bus door Noord en Zuid-holland. Je bent verantwoordelijk voor de installatie, montage en reparatie van onder andere raamdecoratie en gordijnen. Daarnaast leg je ook click vloeren en als je kan stofferen, is dat mooi meegenomen. Op ons bedrijf heb je de beschikking tot een mooie grote werkbank en een magazijn vol onderdelen.

Nieuwe producten en nog geen kennis? Geen stress! Wij bieden jou de mogelijkheid om de technische kant van de producten te leren kennen. Ook zijn er mogelijkheden tot trainingen bij toeleveranciers zoals trainingen over elektrische producten bij Somfie.
Momenteel hebben wij geen buitenzonwering maar ook dit gaan we mogelijk binnenkort weer toevoegen aan ons assortiment.
Wat zoeken wij in jou?
Analytisch en handig
Je kan met Excel overweg of bent bereid dat te leren
Sociaal en geduldig
Leergierig maar secuur.
Je kan duidelijk teugkoppeling geven
Plannen kan je als geen ander
Zelfstandig maar je kan ook in teamverband werken
Oplossingsgericht
Je vindt het fijn om lekker met de bus onderweg te zijn

Handig om te weten:
Wij bieden deze parttime of fulltime baan aan met leermogelijkheden / omscholing
Binnen een team wat voelt als een familie
Werken met mooie en nieuwe machines
Een goede leerschool in zowel de techniek van de producten als in het inmeten en monteren ervan
Een leuk en dynamisch team
Een breed scala aan producten waar je mee werkt
Telefoon en laptop van de zaak
Trainingen gekoppeld aan jouw functie
Salaris conform CAO
Gezellige teambonding events

Trefwoorden:

,