Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Actief Werkt!
Adres: Vlissingen
Regio: Zeeland
Plaats: Vlissingen
Land: NL
 

Zit hygiëne echt in jou bloed? Woon jij in Vlissingen en/of omgeving? Dan ben jij de kandidaat waar we naar opzoek zijn!

Met jouw ervaring en passie voor de schoonmaak ben je op meerdere locaties in te zetten van onze opdrachtgever. Je kan aan de slag voor 20 tot 30 uur per week op verschillende locaties en je bent beschikbaar tussen 10:00-20:00. De werktijden zijn wisselend, maar dat vind jij niet erg! Zo is geen dag hetzelfde en kun je parttime werken.

Jij weet wat de behoeftes en wensen zijn van de klant en kan daar de werkzaamheden op aanpassen. Jij bent voornamelijk verantwoordelijk voor de schoonmaak van kantoren, sanitaire voorzieningen en algemene ruimtes.

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris van €11,83 bruto per uur indien je nog geen ervaring hebt. Heb jij wel aantoonbare ervaring? Dan kan jouw salaris oplopen tot €13,50 bruto per uur
25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
Een app waarin je jouw loonstroken en vakantiedagen kunt bekijken
Vaste contactpersonen vanuit Actief Werkt! waarbij je altijd terecht kan.
Wil je meer uur werken ? Laat het ons weten, we hebben verschillende vacatures in de regio, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Opleiden

Wil jij je verder ontwikkelen? Actief Werkt regelt het voor jou! Wij investeren graag in jouw ambitie om door te groeien in de schoonmaakbranche. Ben je een schoolverlater of starter op de arbeidsmarkt? Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je gewoonweg doorgroeien in de schoonmaakbranche? Actief Werkt! biedt gemotiveerde mensen de kans om zich op te leiden tot ervaren schoonmakers. Volg kosteloos een opleiding tot schoonmaker en krijg persoonlijke begeleiding bij het behalen van jouw certificaten. Ben jij leergierig, hou jij van aanpakken en heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan is het volgen van een opleiding basisopleiding wellicht wel iets voor jou!

Duurzame inzetbaarheid

Met oog op duurzame inzetbaarheid wordt er steeds meer gesproken over “een leven lang ontwikkelen”. Actief Werkt! stimuleert flexkrachten om zich te blijven ontwikkelen. Leren en werken groeien steeds dichter naar elkaar toe. Leren vindt niet alleen plaats in de schoolbanken, maar ook op de werkplek. Blijven ontwikkelen kan op veel verschillende manieren. De pensioenleeftijd stijgt en ook de gemiddelde leeftijd van de schoonmakers wordt hoger. Het is daarom dus ook belangrijk om de fysieke en psychische gezondheid op orde te hebben. Ook daar kunnen wij onze flexkrachten bij ondersteunen. Het werk als schoonmaker is fysiek zwaar waardoor er klachten aan onder andere armen, schouders en rug kunnen ontstaan. Tijdens de basisopleiding leer je hoe je ergonomisch verantwoord schoonmaakt waardoor het werken prettiger wordt en je er meer plezier uit kan halen!

Trefwoorden:

,