Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5600
Werkgever: Yacht
Adres: Apeldoorn , Gelderland, 7311 NG
Regio: Apeldoorn
Plaats: Ugchelen
Postcode: 7311NG
Land: NL
 
Bedrijfsomschrijving

De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Functieomschrijving

Binnen Generieke Voorzieningen afdeling Gegevens, onderdeel van Belastingdienst/IV, is de train HI verantwoordelijk voor de realisatie van IT software die de business gebruikt om handhaving en inkomensgegevens in te winnen , te bewerken, te verstrekken of ter beschikking te stellen. Deze train bestaat uit 7 ontwikkelteams waarvan 6 JAVA teams en 1 Cobol team. Daarnaast is er een zgn voorbereidingsteam die in samenwerking met het portfolioteams uitwerkt welke features de ontwikkelteams kunnen gaan oppakken. De train werkt SAFE Agile. Bij 1 van de JAVA ontwikkelteams te weten het team Uranus is een vacature ontstaan door het vertrek van een senior ontwerper. Het team Uranus bestaat uit een 2 testers, drie bouwers en een parttime scrummaster.Het team voert afwisselende opdrachten uit voor nieuwe functionaliteit. Op dit moment ligt de nadruk op OBW.

Van onze toekomstige collega wordt verwacht dat hij/zij, als volwaardig teamlid, participeert in het Agile proces. T-shape.

Je ondersteunt en werkt nauw samen met de productmanager, architecten en productowners bij het realiseren en of refinen van de features en userstories zodat deze in het ontwikkelteam verder kunnen worden opgepakt.

Teamplayer gericht op samenwerking, analytisch sterk, assertieve persoonlijkheid met een kritische blik en een resultaats- en oplossingsgerichte mentaliteit. Communicatief, creatief, initiatiefrijk, de wil om iets voor elkaar te krijgen Tevens is hij/zij omgevingssensitief en kent zijn/haar stakeholders (stakeholdermanagem

Achtergrond opdracht:

Het team Uranus doet vooral de nieuwbouw voor het Ontsluiten van de BasisRegistratie WOZ (OBW). De Gegevens worden ontsloten via het Kadaster, Logius en O&M. Ze worden ter beschikking gesteld en of verstrekt aan DF&A (voor Analyse en BI), het VIA proces en aan alle middelsystemen die WOZ gegevens nodig hebben in hun primaire proces (IH, Toezicht etc.) . Van de inzet wordt verwacht dat hij of zij zowel voor de te onderhouden systemen en voor het nieuwe systeem alle relevante ontwerpactiviteiten gaat oppakken. Kennis (t shape) met Java bouw is een eis in het kader van de samenwerking met de rest van het team.

Het team voert afwisselende opdrachten uit voor nieuwe functionaliteit en soms ook onderhoudswerk op systemen die vallen onder Basisregistraties. Momenteel ligt echter het accent op nieuwbouw WOZ. Binnen IV word je ingezet bij het onderdeel Generieke Voorzieningen (GVS), afdeling Gegevens. GV/Gegevens is onderdeel van de IV-organisatie, die staat voor de informatievoorziening van de gehele Belastingdienst en heeft als doel de dienst optimaal te ondersteunen. Gegevens is verantwoordelijk voor de Informatie Voorziening van de uitvoeringsorganisatie CAP/Gegevens t.b.v. de klantregistraties, het inwinnen, in beheer nemen en beschikbaar stellen, bewaken en houden van de kwaliteit van gegevens en aansluitingen op het stelsel van Basis Registraties.

Functie-eisen

 • Ruime kennis en ervaring met (proces) ontwerp en gegevensmodellering, BPMN, UML of vergelijkbaar. COPAFIJTH of vergelijkbare methode tbv (impact) analyses
 • Scrum en eventueel SAFe
 • Ruime ervaring als Ontwerper
 • Ervaring met Ontwerpen in een java omgeving
 • Nederlandstalig / Dutch Speaking

Functie-wensen: (leuk meegenomen, maar niet noodzakelijk)

 • Gewerkt met Java, MQ, TWS
 • Ervaring met Cucumber
 • Ervaring met Jira en Confluence
 • Maken van testspecificaties (op basis ontwerpen in BES)
 • Kennis/ervaring met XML
 • Inhoudelijke kennis van testprocessen/ontwikkelprocessen
 • Ervaring met Specification By Example

Arbeidsvoorwaarden

 • Maandsalaris van maximaal € 5.600 zonder auto of € 5.000 met auto van de zaak o.b.v. 36 uur p.w.
 • Direct vast contract voor onbepaalde tijd bij Yacht
 • 13e maand of deelname bonusregeling Yacht (tot 8% van salaris), 8,33% vakantiegeld & 25 vakantiedagen (als je belooft dat je er iets leuks mee doet)
 • Mogelijkheid voor het volgen van opleidingen, cursussen & trainingen
 • Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag & bij ziekte eerste jaar 100% doorbetaald

Als ZZP’er: € 70 tot € 85 per uur.

Trefwoorden:

,