Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Actief Werkt!
Adres: Eindhoven
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Eindhoven
Land: NL
 

Op zoek naar een vaste baan als facilitair medewerker servicedesk? Ben jij fulltime of parttime beschikbaar? Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij in korte tijd veel ervaring op doen in de facilitaire dienstverlening? Ga dan aan de slag als facilitair medewerker servicedesk via Vebego bij ASML in Veldhoven!
Wat ga je doen als facilitair medewerker servicedesk?
Als facilitair medewerker servicedesk ben jij, samen met vier andere collega’s van de servicedesk, hét aanspreekpunt voor de facilitaire zaken. Je bent werkzaam binnen een team die verantwoordelijk is voor circa 40 gebouwen. Je bent praktisch ingesteld, als zich een probleem aandient kom je met een oplossing en ga je hiermee aan de slag, je verzamelt de mensen en leveranciers om je heen om het probleem op te lossen. Ook kan je georganiseerd werken onder tijdsdruk en in overzichtelijke stappen resultaat neerzetten.
Verder bestaan je werkzaamheden uit:
Je bent dè spin in het web voor facilitaire vragen en processen.
Je ontzorgt de klant en onze Yask collega’s op locatie en streeft altijd naar een perfecte beleving.
Je denkt vanuit het perspectief en behoefte van de klant.
Je bent verantwoordelijk voor het registreren van klachten, wensen, informatie en storingsmeldingen en het opvolgen hiervan.
Je handelt (telefonisch) meldingen af, bewaakt de doorlooptijd, zorgt ervoor dat er aan de gestelde afspraken wordt voldaan en communiceert proactief om de verwachting te managen richting de klant.
Je neemt reserveringen aan en zorgt dat het overleg/ evenement zorgeloos kan verlopen.
Je voert zelfstandig operationele alsook tactische werkzaamheden uit.
Je geeft terugkoppeling naar klanten, leveranciers en je collega’s. Je traceert structurele klachten en doet op basis hiervan verbetervoorstellen.
Je draagt zorg voor diverse administratieve handelingen zoals het plaatsen van bestellingen, sleutelregistratie, het opstellen van rapportages.
Arbeidsvoorwaarden

Plezier in je werk met veel afwisseling en uitdaging bij een dynamische organisatie. Successen vieren doen we samen, daarom zijn er regelmatig leuke feesten en activiteiten waar je ook je andere Vebego collega’s ontmoet. Verder bieden wij jou:
Een contract voor 7 maanden bij Vebego Facility Solutions; met uitzicht op een vast dienstverband;
Een reiskostenvergoeding conform personeelsregeling;
Bij Vebego stimuleren we persoonlijke ontwikkeling. Samen kijken we in onze op maat gemaakte opleidingsgids naar welke trainingen voor jou interessant zijn;
25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis, elke 2 jaar ontvang je daar een extra dag bij;
Volledig maandsalaris aan vakantiegeld;
En niet onbelangrijk; Een passend salaris van minimaal € 2000,00 tot maximaal €2400,00 op fulltime basis, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De salarisschaal biedt ruimte om te groeien;
Collectieve zorgverzekering en pensioenregeling.

Trefwoorden:

,