Laat de perfecte baan jou vinden!
Je cv is perfect. Het is voor zoekwoorden geoptimaliseerd, branchespecifiek, vol met prestaties, ondersteund door gegevens en dubbel gecontroleerd door een expert. Als het geen van deze dingen is, stop dan hier en leer hoe u uw cv klaarmaakt voor het zoeken naar een baan.

Dus je bent klaar om je volgende baan te vinden. En Jobster-carrière-expert Vicki Salemi, die meer dan 15 jaar in corporate recruitment heeft gewerkt, zegt dat het nu een goed moment is om ernaar te gaan zoeken. “Bedrijven huren het hele jaar door”, zegt ze. “Je weet nooit wanneer de juiste positie vrijkomt.” Uit een Jobster-enquête bleek dat 90% van de respondenten klaar is om hun zoektocht naar een baan in september opnieuw in te stellen, terwijl slechts 10% bereid is te wachten tot het begin van het nieuwe jaar.

Maar waar begin je met zoeken tussen de duizenden parttime vacatures? Volg onze tips en trucs hieronder om u te helpen beter en sneller te vinden.

Zorg dat je cv goed is
Je cv is de sleutel tot het starten van een sterke zoektocht naar een baan. Weet je niet zeker hoe die van jou het doet? Laat de experts van Jobster je cv maken. Onze cv-schrijvers zullen een uitgebreide beoordeling van uw ervaring en carrièredoelen uitvoeren om een cv op te stellen dat uw geweldigheid weerspiegelt.

“Ik heb geleerd door vragen te stellen en door ouderwets vallen en opstaan, met een gezonde dosis overcommunicatie.”