Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Administrateur

Omschrijving

Als administratief medewerker Rentewijzigingen op de sales & servicemanagement afdeling bij Quion ga jij voor 32 uur per week aan de slag. Hierbij krijg jij van ons de mogelijkheid om jouw kennis op gebied van hypotheken uit te breiden en verder te ontwikkelen. Je krijgt een mooi salaris tussen tot €2.500,- bruto per maand obv 38 uur.

Functieomschrijving

Jij bent als administratief medewerker Rentewijzigingen verantwoordelijk voor het verwerken van rentewijzigingen in het systeem. Op het moment dat een geldverstrekker een rentewijziging heeft dan komt dit bij de afdeling Servicemanagement binnen en moet dit verwerkt worden. Het is belangrijk dat dit erg nauwkeurig gebeurt aangezien dit belangrijke data is voor veel andere processen binnen onze opdrachtgever. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het versturen van opdrachtbonnen richting geldverstrekkers en het monitoren of deze bonnen ondertekend retour komen. Algemene administratieve taken zoals mailboxbeheer en het versturen van correspondentie richting geldverstrekkers behoren ook tot jouw taken. Ook zal je telefonisch zaken afstemmen met de geldverstrekkers. Op termijn zullen de werkzaamheden van deze afdeling worden geautomatiseerd. Mogelijk ga jij ook ondersteunen bij deze transitie.

Je werkplek

Quion is een zakelijk dienstverlener actief op de Nederlandse hypotheekmarkt met een breed aanbod aan services en activiteiten. Van hypotheekofferte tot aflossen en van incasso tot achterstandsbeheer. Als Klantenservice medewerker Jaaropgaven kom je te werken binnen het Klant Contact Center van Quion. Wij, van nes + plaisier bemiddelen al vanaf 2012 personeel bij Quion. Sindsdien hebben er 350 flexwerkers gewerkt waarvan er bijna 30% is overgenomen. Op dit moment werken er van de ongeveer 600 mensen meer dan 100 mensen via van nes + plaisier.

Functie-eisen

 • Jij bent parttime beschikbaar voor 32 uur per week;
 • Jij beschikt over minimaal MBO-4 niveau;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met data entry / verwerken van financiële gegevens;
 • Jij bent zeer accuraat, gestructureerd en kunt goed geconcentreerd werken;
 • Ook beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

 • Een werkweek van 32 uur;
 • De mogelijkheid je Wft-basis en/of Wft-hypothecair krediet via ons te behalen;
 • Een salarisindicatie tot €2.500,- bruto op fulltime basis;
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden;
 • Een leuk en gedreven team om mee samen te werken bij een bedrijf dat volop in beweging is;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Bedrijfsrestaurant met ruime keuze;
 • Een centraal gelegen modern kantoor met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid.

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de ‘solliciteren’ button. Voor vragen kan je contact opnemen met Stephanie de Groot via sdgroot@vannesenplaisier.nl of via 0180 82 08 22. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de finance & office sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.