Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Bedrijfsautotechnicus

Omschrijving

Wil jij sleutelen aan grote voertuigen in een moderne omgeving en hierin doorgroeien? Solliciteer dan direct als Tweede Bedrijfswagenmonteur en ga fulltime of parttime aan de slag bij een dealer van bedrijfswagens in Alblasserdam. Salaris tot €3000,- euro bruto per maand!

Je gaat als Tweede Bedrijfswagenmonteur aan de slag in een moderne garage waar je werkt aan allerhande bedrijfsvoertuigen. Denk hierbij aan busjes, maar ook stadsbussen. Je verzorgt de APK-keuring, voert oliewisselingen uit en voert diagnoses uit om storingen te achterhalen en daarna te verhelpen. Als Autotechnicus voer je de reparaties en onderhoudsbeurten nauwkeurig uit zodat de klant weer veilig op pad kan. Dit doe je zelf op je eigen plek in de werkplaats. Uiteraard is er een team van collega’s waar je jouw vragen aan kan stellen en waarmee je samenwerkt voor de grotere klussen.

Je komt terecht in een moderne garage die van alle gemakken is voorzien zodat jij als Monteur je werk goed kan doen. Denk hierbij aan een iPad waar je alle gegevens van de klant, het voertuig en wat er moet gebeuren kan inzien en kan bijwerken. Dit allemaal in een overzichtelijk en makkelijk systeem. Ook kan je hiermee dingen uit het magazijn scannen om deze vervolgens te gebruiken voor je klus.

Als je uiteindelijk lekker op je plek zit heb je de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van Eerste Bedrijfswagenmonteur. Jouw werkgever geeft je hiervoor alle mogelijkheden om hiernaar toe te groeien. Denk hierbij aan opleidingen, cursussen en uiteraard in de praktijk aan de slag in de werkplaats. Ook als je een switch wil maken ben je van harte welkom! Je wordt dan intern helemaal opgeleid!

Kortom, heb jij de technische kennis om als Tweede Bedrijfswagenmonteur aan de slag te gaan en de ambitie om door te groeien bij een ontzettend leuk bedrijf in de automotive? Solliciteer dan direct hieronder!

Salarisomschrijving

3.000