Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Bedrijfsautotechnicus

Omschrijving

Sleutel jij graag aan auto’s en wil jij van je passie je werk maken? Werk je graag fulltime óf juist parttime voor 24 uur per week? Kom dan werken als Monteur Bedrijfswagens in Utrecht en verdien tot €3.500,- bruto per maand!

Als Monteur Bedrijfswagens kom je te werken voor een familiebedrijf in Utrecht met in totaal 11 vestigingen. De organisatie waar jij komt te werken is al meer dan 50 jaar actief in het verlenen van onderhoud en service aan bedrijfswagens. Met een 24-uurs service, klantvriendelijke instelling en groot enthousiasme staat het bedrijf borg voor een maximale uptime van de wagenpark. Je gaat als Monteur Bedrijfswagens een team versterken, waar nog 10 andere collega Monteurs werkzaam zijn.

Je uitdaging als Monteur Bedrijfswagens is het vaststellen van diagnose aan storingen en gebreken aan bedrijfswagens en trucks en het uitvoeren van nauwkeurige reparaties en onderhoudsbeurten.

Bij voorkeur kun je als Autotechnicus goed overweg met diagnose apparatuur, je kunt zelfstandig onderhoud en reparaties verrichten en je bent in het bezit van een monteur opleiding en/of APK 2.

Je werkt als Monteur Bedrijfswagens fulltime voor 38 uur per week, je werktijden zijn tussen 08.00 – 17.00 uur. Mocht je eventueel parttime voor 24 uur per week willen werken? Dan is dit ook zeer zeker bespreekbaar voor je nieuwe werkgever.

Zie jij jezelf als Monteur al sleutelen aan bedrijfswagens in Utrecht? Reageer dan direct! Wij nemen spoedig contact met je op. Heb je nog vragen? Bel dan met ons Raaak-kantoor in IJsselstein op 030-202 96 04.

Salarisomschrijving

3.500