Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Bouwtimmerman

Omschrijving

Introductie
Wil jij tot € 3.100,- bruto per maand verdienen als allround timmerman? Zie jij vanaf 100 meter of een afdak of afschot scheef staat? Wil je werken bij een leuk hoveniersbedrijf in de regio van Roosendaal? Dan kunnen we jouw timmermansoog goed gebruiken en is deze fulltime of parttime baan perfect voor jou.

Wat ga je doen

Als allround timmerman in Schijf krijg je veel vrijheid en uitdaging in je werkzaamheden. ‘s Ochtends start je op de zaak en na een kop koffie ga je samen met je collega’s (dagelijks) op pad om de mooiste creaties te bouwen bij onze klanten. Het is een hele afwisselende baan waarbij je je bezighoudt met het aanleggen van buitenkamers en overkappingen, bouwkundige inzichten en andere houtbewerkingen. Je bent dagelijks bezig met de veranda’s, tuinhuizen en complete vrijstaande overkappingen van onze klanten. Als volwaardig timmerman ben jij een onmisbare schakel, omdat in onze tuinontwerpen ook bouwwerken zijn opgenomen, zodat wij tuinen compleet kunnen aanleveren. Het is een diverse en afwisselende baan, waarbij je als allround timmerman je ei zeker kwijt kunt!

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag als allround timmerman bij een gezellig hoveniersbedrijf in Schijf welke in 2004 is opgericht. Het is een jong en ambitieus familiebedrijf vol met humor en hierdoor zijn de lijnen kort en de communicatie persoonlijk. Het hoveniersbedrijf biedt klanten van A tot Z de ontzorging. We volgen daarnaast de ontwikkeling in ons vakgebied op de voet en ook jij mag nieuwe dingen inbrengen! Het werkgebied waarin wij actief zijn loopt van Bergen op Zoom tot Tilburg en van Dordrecht tot Antwerpen. Jij als volwaardig timmerman zal terecht komen in een team van ongeveer 6 tot 8 medewerkers.

Wat bieden wij jou

  • Een salaris tussen de € 2.400,- en € 3.100,- per maand als allround timmerman exclusief overuren en overige toeslagen
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Gezellige teamuitjes en borrels
  • Vrijheid en mogelijkheid tot inbreng eigen ideeën
  • Een fulltime of parttime dienstverband
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat heb je nodig

  • Aantal jaren werkervaring
  • Rijbewijs BE
  • Woonachtig in de regio Schijf / Roosendaal
  • Werken van een tekening

Meer informatie

Ben jij de allround timmerman die we zoeken en wil je snel fulltime aan het werk in de omgeving van Roosendaal / Schijf. Solliciteer dan direct op deze vacature. Wij nemen contact met jou op om kennis te maken en je voor te stellen bij dit geweldige bedrijf. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Coen Geurtz via 06 – 83 50 63 04 of stuur een mail naar c.geurtz@jigler.nl.

Salarisomschrijving

€2400 – €3100 per maand