Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

C chauffeur palletdistributie

Omschrijving

Als chauffeur distributie zorg je dagelijks voor het correct leveren van goederen bij de klanten. De goederen staan voornamelijk op pallets. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een wagen uit het moderne wagenpark. Daarbij maak je gebruik van een moderne boordcomputer om de rit op correcte wijze te registreren. De routes worden gereden binnen West-Nederland in een dagdienst. Als chauffeur draag jij bij aan een mooi bedrijfsresultaat en heb je direct invloed op een tevreden klant. Kortom, je bent het visitekaartje!

Je werkt van maandag tot en met vrijdag waarbij je werktijden liggen tussen 06.00 en 17.00 uur. Je rijdt in een vast routegebied waar je regelmatig bij dezelfde klanten op locatie komt. Het aantal adressen per dag is tussen de 20 en 30.

Heb je specifieke wensen wat betreft deze functie? Wil je liever in de avond/nacht werken of graag parttime? Solliciteer of bel en wij kijken graag samen naar de mogelijkheden die we je kunnen bieden.

  • Je bent in het bezit van rijbewijs C.
  • Je bent in het bezit van een geldige code 95;
  • Je bent in het bezit van een geldige tachograafkaart (bestuurderskaart);
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

  • Wij bieden je een verantwoordelijke baan bij een vooruitstrevend logistiek dienstverlener waar we met veel plezier met elkaar samenwerken;
  • Bijscholing en de kans om je E achter C te halen;
  • Verloning conform de TLN cao, salaris afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.


Onze opdrachtgever is internationaal opererend en er werken meer dan 1000 professionals. Ze hebben een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux en middels zowel eigen barge terminals als railterminals bieden zij perfecte intermodale transport oplossingen binnen de Benelux, de rest van Europa en Azië.