Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

CE Chauffeur Kooiaap

Omschrijving

Heb jij ervaring als CE chauffeur om met een kooi aap te werken? En vindt jij het leuk om op verschillende bouwplaatsen in Nederland producten te leveren?Dan is dit jouw vacature!

Met een enorm netwerk rijden zij (bouw)materialen door heel Nederland. Al hun auto’s zijn uitgerust met kooiaap of autolaadkraan waardoor je de mogelijkheid hebt zelf te laden/lossen.Als chauffeur (bouw)materialenvervoer ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen en het laden/lossen bij aannemers, magazijnen, bouwlocaties, winkels van klanten en particulieren.Ook vervoeren zij evenemententanks voor Heineken Nederland waardoor je vaak op mooie festivals komt.

Hier een greep uit het klantenbestand:

Armstrong Building ProductsBCTNBouwcenter NelemansBouwmaatDecor SonDesch PlantpakHeinekenHitmetalJongeneelMilgroRabenSaint-GobainSIG BeneluxSligroSteelframeV-Wood

Starttijden tussen 05.00 en 7.00 uur. 1 x per 3 weken op zaterdag werken.

Rijbewijs BC en/of E met code 95.Bestuurderskaart.Flexibel (voornamelijk tijdens het hoogseizoen).Enige technische kennis.Beheersing van de Nederlandse taal.

Gegarandeerd het nieuwste materieel;Mogelijkheid tot interne opleidingen (tankbierchauffeur, kooi aap, autolaadkraan etc.)Fulltime of parttime functies;Een persoonlijke en duurzame samenwerking;CAO-beroepsgoederenvervoer;Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve zorgverzekering en goede pensioenregeling);Salaris conform de TLN CAO beroepsgoederenvervoer

Onze opdrachtgever is een gevestigde naam in de branche met vooroplopende expertise in de (bouw)materialen distributie en de drankendistributie. Ondanks onze omvang van +200 personeelsleden en professionaliteit streven zij naar de sfeer van een familiebedrijf. Zij streven naar een uiterst persoonlijke en duurzame samenwerking die bestaat uit geven en nemen.

Voor de service die zij dagelijks willen bieden bij hun klanten werken ze uitsluitend met gedreven personeel met beheersing van de Nederlandse taal. Je bent immers het visitekaartje van de klanten waar ze voor vervoeren.