Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

CE chauffeur palletdistributie

Omschrijving

Als chauffeur distributie zorg je dagelijks voor het correct leveren van goederen bij de klanten (palletdistributie). Je krijgt de verantwoordelijkheid over een wagen uit het moderne wagenpark. Daarbij maak jij gebruik van een boordcomputer om de rit op correcte wijze te registreren. De routes worden gereden binnen de Benelux in een dagdienst (nachtdiensten zijn ook mogelijk). Als chauffeur draag jij bij aan een mooi bedrijfsresultaat en heb je direct invloed op een tevreden klant. Kortom, je bent het visitekaartje!

Er zijn diverse mogelijkheden om jouw werkweek in te delen. Een normale werkweek is van maandag t/m vrijdag maar op zaterdag zijn er ook mogelijkheden om een rit te rijden. De begintijd is rond 06:00. Wil je liever parttime werken dan kan dat ook.

Wat vragen en verwachten we van je?
Je bent zelfstandig en in hectische situaties blijf je kalm en positief. Bovendien ben je communicatief vaardig en blijf je altijd klantvriendelijk. Daarnaast ben je enthousiast, flexibel en representatief.

  • Je bent in het bezit van rijbewijs CE rijbewijs;
  • Je bent in het bezit van een geldige code 95;
  • Je bent in het bezit van een geldige tachograafkaart (bestuurderskaart);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

  • Wij bieden je een verantwoordelijke baan bij een vooruitstrevend logistiek dienstverlener waar we met veel plezier met elkaar samenwerken;
  • Verloning conform de TLN cao, salaris afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.


Onze opdrachtgever is internationaal opererend en er werken meer dan 1000 professionals. Ze hebben een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux en middels zowel eigen barge terminals als railterminals bieden zij perfecte intermodale transport oplossingen binnen de Benelux, de rest van Europa en Azië.