Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

CE chauffeur

Omschrijving


Het werk, vanuit Waddinxveen, bestaat uit het bevoorraden van distributiecentra en retailers. De goederen staan op pallets of rolcontainers. Eventueel retouremballage en fusten neem jij weer mee terug.
Start -en eindtijd is wisselend en ligt tussen 16:00 en 19:00 uur of 03:00 en 06:00 uur. Je hebt tot maximaal 5 stops per dienst en werkt ongeveer 10 – 12 uur per dag. Parttime werken is ook mogelijk! Het is een 24/7 transportbedrijf en daarom wordt er ook in het weekend en tijdens feestdagen gewerkt. Beloning en Arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer. Werk je in de weekenden en/of tijdens feestdagen dan ontvang je uiteraard een toeslag (Za +50%, Zo +100%, feestdagen +100%).

  • Jij bent in het bezit van een geldig CE rijbewijs en Code 95;
  • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Jij kan goed zelfstandig werken;
  • Jij bent flexibel en kan incidenteel op zaterdagen werken.

Opmerkingen: Je komt in eerste instantie te werken via Synergie. Bij wederzijds tevredenheid krijg je een vaste aanstelling!

  • Beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer. Werk jij gemiddeld 45 uur per week dan is jouw bruto maandsalaris ongeveer €3100 per maand (excl. bruto/netto verblijfskosten + toeslagen);
  • Jij rijdt op een modern en goed onderhouden vrachtwagen;
  • Je ontvangt ieder jaar 7 uur bijscholing voor Code 95.


Info over werkgever: Je gaat via Synergie werken bij een werkgever met oog voor de mens. Er wordt op een informele manier samengewerkt met je collega’s. Het arbeidsvoorwaardenpakket is prima, je wordt beloont volgens CAO beroepsgoederenvervoer. Je maakt bij goed functioneren kans op een vaste aanstelling. Je wordt ingeschaald naar leeftijd en ervaring. Uiteraard word je ingewerkt door een ervaren collega (mentorchauffeur) en ga je zelfstandig aan de slag als je er klaar voor bent.