Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Commercieel medewerker binnendienst

Omschrijving

Administratief talent! Kom werken in hartje Breda op een creatief en gezellig verkoopbureau! Verdien als Commercieel Medewerker Binnendienst een salaris tot €3500 bruto o.b.v. 40 uur.

Jouw nieuwe werkgever is een onderdeel van een groep uitgevers en ze verzorgen de productie van boeken, verpakkingen, brochures en spellen. Binnen dit kleine, enthousiaste team krijg jij de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst. Het is een pré als jij al wat ervaring hebt in de grafische industrie maar het is nog veel belangrijker dat jij enthousiasme en motivatie meeneemt.

Jouw hoofdtaken als Commercieel Medewerker Binnendienst zullen bestaan uit het adviseren van klanten. Met jouw goede adviezen en commerciële instelling, breng je later offertes uit. Je volgt deze op tot dat je een akkoord ontvangt. Jouw nieuwe functie is veelzijdig!

Na de offerte komt een stuk planning. Je stuurt de opdracht naar de productie en zorgt ervoor dat alles goed gepland is zodat de eindproducten op tijd klaar zijn om in de winkel verkocht te worden. Je bent cijfermatig sterk en zeer nauwkeurig, dus de facturen die je gaat sturen kun jij vlekkeloos opvolgen. Je bent een aanspreekpunt bij vragen van klanten en een ster in relatiebeheer.

Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je een afwisselende baan met veel zelfstandigheid. Je komt te werken in een hecht team waarbij er elke dinsdagmiddag samen buiten de deur geluncht wordt, op kosten van de baas! Zit je vol met ambitie? Je kunt in de toekomst doorgroeien in zowel de binnen- als buitendienst. Je kunt zowel parttime als fulltime aan de slag (28 tot 40 uur) en je komt direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever!

Herken jij jezelf als uitblinker in de administratie? Solliciteer direct d.m.v. De knop of bel naar: 076- 303 63 00?

Salarisomschrijving

3.500