Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Commercieel medewerker binnendienst

Omschrijving

Werk je graag parttime voor 3 dagen per week? Wil jij je collega’s ondersteunen op administratieve gebied en wil je DIRECT op contract bij je nieuwe werkgever? Kom dan werken als Customer Support Medewerker in Utrecht en verdien tot €2900,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur)!

Je gaat als Sales Support Medewerker aan de slag bij een organisatie, die diensten biedt voor kostenefficiënte service-oplossingen, waardoor klanten één centraal aanspreekpunt hebben voor alle IT-vragen. Je komt te werken in een sociaal en gezellig team, waar je samenwerkt met 9 andere collega’s, die heel veel kennis hebben en dit heel graag met je willen delen. De communicatie tussen collega’s is informeel, waardoor de sfeer in het team erg goed is.

Wat ga jij als Sales Support Medewerker nu precies doen? Je wordt eerst goed ingewerkt, waardoor je alles leert en weet over de organisatie, maar ook hoe je bijvoorbeeld IT-apparatuur kunt onderhouden. Verder leer je ook de professionele verkoopstrategie van de organisatie en de ins- en outs van de administratieve systemen.

Heb je alles onder de knie? Dan ga je als Sales Support Medewerker eindelijk (administratieve) ondersteuning bieden aan de Accountmanagers in de buitendienst. Zo stel je offertes op, behandel je aanvragen, je maakt aanpassingen in contracten, overlegt met de Operations over de aankopen van onderdelen die benodigd zijn. Verder volg je als Customer Support Medewerker ook marketingcampagnes op en ben je altijd op zoek naar nieuwe klanten en markten. Belangrijk om te weten is, dat je veel aandacht gaat besteden aan de vaste klanten van, die wil jij uiteraard als Customer Support Medewerker zo effectief mogelijk bewerken en beheren.

Je werkt 24 uur per week en de werktijden zijn tussen 08.00-17.00 uur. Wel belangrijk om te weten is, dat jij op maandag kunt werken, de overige twee werkdagen kun je in overleg flexibel indelen met je leidinggevende.

Ondersteun jij als Customer Support Medewerker op korte termijn je collega’s in de buitendienst? Reageer dan direct! Wij nemen spoedig contact met je op. Heb je nog vragen? Bel dan met onze Raaak-vestiging in IJsselstein.

Salarisomschrijving

2.900