Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Commercieel medewerker binnendienst

Omschrijving

Als commercieel medewerker bel je koude- en warme leads na. Biedt de organisatie een salaris van maximaal € 2.250 o.b.v. Een 37,5 uur en kan jij als commercieel medewerker ook parttime werken (minimaal 30 uur).

Functieomschrijving

Het betreft een functie met veel klantcontact. Als commercieel medewerker verzorg jij de verkoop van milieuvriendelijke- en duurzame producten. Jij belt proactief organisaties met als doel het maken van afspraken voor de buitendienst. Jij brengt offertes uit en haalt orders binnen. Je houdt de klantgegevens up-to-date in het CRM systeem en denkt mee met acties en bijvoorbeeld campagnes.

Je werkplek

Al meer dan 50 jaar is onze opdrachtgever voorloper op het gebied van milieuvriendelijke- en duurzame producten. Over de gehele levenscyclus van het product – van ontwerp tot levering – wordt er rekening gehouden met de impact van de acties op mensen en de wereld om hun heen. Onze opdrachtgever streeft naar het vinden van de beste en duurzaamste oplossingen.

De organisatie telt 45 medewerkers en creëert voor iedere nieuwe medewerker de ruimte om naar behoren ingewerkt te worden en de benodigde productkennis op te doen. Zij staan voor het ‘gelijke-kansenbeleid’ wat maakt dat iedere bijdrage van iedere werknemer eerlijk wordt gevalideerd. Kortom, wanneer jij kiest voor deze functie bij onze opdrachtgever, draag jij indirect bij aan een positieve volksgezondheid en het milieu én geniet je van een prettige werkomgeving

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Woonachtig in de nabije omgeving van Ede;
  • Een functie die zowel parttime als fulltime in te vullen is;
  • Jij wil je graag op commercieel vlak ontwikkelen en hebt enige ervaring.

Wij bieden

  • Een salaris tot maximaal € 2.250 o.b.v. Een 37,5 urige werkweek. (Dit is € 2.400,- o.b.v. 40 uur);
  • Een bonusregeling waarbij jij maximaal één maandsalaris aan het eind van het jaar uitgekeerd krijgt op basis van behaalde targets;
  • Een gevarieerde baan met veel klantcontact op een afdeling met een prettige informele werksfeer in een professionele, solide organisatie;
  • 24 vakantie dagen + 5 roostervrije dagen;
  • Interne opleidingen zodat jij een echte expert wordt.

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de ‘solliciteren’ button. Voor vragen kan je contact opnemen met Babette Mathyi via bmathyi@vannesenplaisier.nl of via 0318 – 83 01 30. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.