Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Copywriter

Omschrijving

Bij M4M zoeken we een copywriter/online redacteur.

M4M is gespecialiseerd in online PR en content marketing. Dagelijks zetten wij ons in voor de online zichtbaarheid van onze klanten, waaronder een bekende (internationale) telecomaanbieder. Dit doen we door het opzetten en uitvoeren van creatieve online campagnes. Het schrijven van uitgebreide, inspirerende webteksten is hier onderdeel van. Hiermee helpen wij onze klanten zo mediageniek mogelijk te worden/zijn.

Wat ga je doen?

Als copywriter / redacteur ga je meewerken aan een nieuw informatief platform van een bekende (internationale) telecomaanbieder. Je verzorgt onder andere uitgebreide teksten over de nieuwste features van smartphones. Affiniteit met telecom werkt daarom in jouw voordeel.

Je hebt een uitstekend gevoel voor taal. De consistente schrijfstijl laat je moeiteloos aansluiten op de doelgroep én de tone of voice van de klant. Tegelijkertijd geef je wel altijd een eigen draai aan je logisch opgebouwde teksten. Kortom, je hebt er geen moeite mee om de lezer van begin tot eind te boeien en inspireren.

Als copywriter ken jij de Nederlandse grammatica- en spellingsregels door en door. Het proofreaden en redigeren van andermans teksten hoort daarom ook bij je dagelijkse taken. Met jouw aversie tegen spelfouten draai je daar je hand niet voor om.

Wat wij bieden:

  • Fulltime: 40u per week (parttime is bespreekbaar)
  • Salaris tussen de €2500,- en €3250,- bruto per maand (variabel op basis van ervaring)
  • Kleinschalig: we werken bewust in een klein team van 14 jonge en enthousiaste collega’s van wie de achtergronden sterk uiteenlopen.
  • Fijne werkplek: op kantoor heerst een prettige, rustige werksfeer en werken we veel samen.
  • Arbeidsvoorwaarden: op basis van fulltime ontvang je 25 vakantiedagen, een OV- of kilometervergoeding en uiteraard een marktconform salaris.

Wat wij vragen:

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent creatief en flexibel: je kunt elk onderwerp verwoorden
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Pré: Affiniteit met telecom
  • Pré: Aantoonbaar ervaring in een soortgelijke functie

Onze ideale kandidaat heeft een passie voor schrijven. Relevante werkervaring is leuk meegenomen, maar je kunt ook in aanmerking komen voor deze functie als jij een schrijfachtergrond hebt en je verder wilt ontwikkelen binnen deze branche.