Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Financieel-administratief medewerker

Omschrijving

Ben jij goed met cijfers ?

Dit ga je doen

Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor een breed pakket van diverse financiële werkzaamheden, waarbij de focus ligt op onze teeltbedrijven in Friesland en IJsselmuiden. Deze afwisselende functie zorgt ervoor dat je het ene moment bezig bent met het maken en boeken van betaalvoorstellen, en het andere moment de grootboekmutaties verzorgt. Daarnaast houd jij je bezig met het controleren en boeken van dagafschriften, inkomende facturen, creditnota’s en commissieafrekeningen. Hierbij heb je een signalerende functie en toon je oog voor detail.

Samen met jouw collega’s van het financiële team assisteren jullie de Financieel Manager bij diverse controlewerkzaamheden als het gaat om de rapportages. Dit is tevens de persoon aan wie je rapporteert.

Dit krijg je

Wat heeft het bedrijf jouw te bieden?

  • Dat is o.a een jaarcontract (32-40 uur per week).
  • Het is een standaard gegeven maar het betreft een marktconform salaris (gebaseerd op leeftijd en ervaring).
  • Een Fulltime of eventueel een Parttime baan van 32 uur met een Uitzicht op vast dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden middels Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
  • Een prettige werksfeer in een groeiend bedrijf met enthousiaste collega’s.
  • Maandelijks een box met onze eigen, verse groenten en fruit.

Dit ben je

Jij bent iemand aan wie we de financiële administratie kunnen toevertrouwen. Je bent nauwkeurig, betrouwbaar en stelt kritische vragen bij het signaleren van afwijkingen in de administratie. Daarnaast ben je proactief, ben je een ster in organiseren en realiseren en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

We zijn op zoek naar iemand met een afgeronde Mbo-opleiding in een relevante, economische richting. Verder zoeken we iemand die al enkele ervaring heef opgedaan in een financiële / administratieve rol. Dit kan werkervaring zijn die varieert tussen de 1-5 jaar relevante ervaring. Je dient uiteraard goed met MS Office overweg te kunnen en hebt bij voorkeur al gewerkt met het boekhoudpakket Navision. In deze internationale omgeving is het handig dat je ook Engels spreekt en kan schr5ijven en is uiteraard Nederlands een vereiste. En je moet uiteraard wel in Poeldijk kunnen komen dus moet je in de omgeving van het Westland wonen in de buurt van Den Haag, Delft en Rotterdam.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is Bioworld. Dit is binnen Best Fresh de divisienaam voor biologische groenten en fruit. Deze divisie is onderverdeeld in een handels- en teelttak. De teelttak, Quality Life Produce, is een samenwerking van verschillende biologische telers in zowel Nederland als Spanje. Onze handelstak Bioworld verkoopt wat QLP teelt.
Het teelbedrijf van Bioworld telt meerdere locaties en is gespecialiseerd in glasgroenten, zoals komkommers, paprika’s en tomaten. Door jarenlange ervaring in de biologische teelt is QLP Nederland uitgegroeid tot één van de grootste biologische telers onder glas. Toewijding, ambacht en groene vingers staan hierbij centraal!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Salarisomschrijving

€3.000 – €5.000 / maand