Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Financieel-administratief medewerker

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in een financieel uitvoerende rol? Wil jij onderdeel zijn van een zeer maatschappelijk betrokken bedrijf? Wordt dan de nieuwe Financieel medewerker bij de Medical Export Group!

Dit ga je doen

Als Financieel medewerker bij de MEG krijg jij een zelfstandige rol in een klein maar hecht team van 4 collega’s. Jij zorgt voor de correcte en tijdige verwerking van de financiële gegevens en alle betalingen die daar uit voorvloeien. Dit zal dan om inkomende en uitgaande betalingen gaan. Daarnaast bereidt je ook de periode afsluitingen voor. Een greep uit jouw takenpakket is:

– Verwerkt de facturen in de boekhouding;
– Je genereerd betaaladvieslijsten en voert de controle op bankrekeningnummers;
– Maakt de stamdata van debiteuren aan of wijzigt deze waar nodig;
– Maakt een overzicht van de openstaande posten en aanmaningen;
– Je handelt betalingsherinneringen af;
– Bereidt de periode afsluitingen voor.

Kom jij in jouw dagelijkse werkzaamheden knelpunten tegen in jouw werkprocessen, worden verbetervoorstellen zeker gewaardeerd. In overleg mogen deze verbeteringen door jou worden uitgevoerd.

Dit krijg je

Naast het feit dat je aan de slag kan bij een zeer maatschappelijk betrokken bedrijf en onderdeel wordt van een jong team in een groeiende deze organisatie, kan je het volgende verwachten:

– Bij aanvang direct een contract bij de MEG;
– Een vaste baan;
– Een Fulltime dienstverband;
– Een salaris tussen de €2300,- tot €2.800,- bruto per maand, dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring;
– Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
– Voldoende mogelijkheden voor trainingen en opleidingen;
– Goede pensioenregeling;
– De lunch wordt op kantoor volledig verzorgd.

Dit ben je

Ter versterking van het huidige team is de MEG opzoek naar een procesverbeteraar, die ook graag de credit- en debiteurenadministratie tot in de nopjes verzorgt. Je werkt graag in een dynamische werkomgeving en wil samen met jouw collega’s grenzen verleggen. Verder heb jij:

– Minimaal een MBO 4 diploma richting finance;
– Minimaal 2 jaar werkervaring;
– Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– Accuraat;
– Een kei in plannen en organiseren.

Zie jij jezelf als de juiste aanvulling voor het financiële team maar wil je parttime aan de slag? Reageer dan alsnog! Tussen 28 en 40 uur per week is er van alles bespreekbaar!

Hier ga je werken

De Medical Export Group (MEG) werd opgericht in 1980 en ondersteunt overheden, NGO’s en hulporganisaties bij het reageren op medische noodsituaties en het verbeteren van de toegang tot goede gezondheidszorg. Wij doen dit door het beschikbaar stellen van geneesmiddelen en medische en laboratoriumapparatuur, inclusief installatie en training, aan crisisgebieden en aan gemeenschappen in lage- en middeninkomenslanden. Je komt te werken in het mooi gelegen Vuren, wat in de driehoek van Tilburg, Utrecht en Breda ligt.

Interesse?

De zoektocht naar Financieel medewerker bij The Medical Expert Group is uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op de vestiging, in het centrum van Gorinchem. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Mochten wij beide een klik zien met The Medical Expert Group stellen wij jou met veel plezier voor aan onze contactpersoon, deze gaat dan ook graag een gesprek aan en na een eventueel tweede gesprek ondersteunen wij jou graag bij de onderhandelingen.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken of wil je direct solliciteren? Bel of app dan naar: 06-41277513 of mail naar bartschobben@werktalent.com

Salarisomschrijving

€2.300 – €2.800 / maand