Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Glazenwasser

Omschrijving

Heb jij geen moeite om in de hoogte te werken? Dan kunnen wij zeker iets voor je betekenen! Bel gerust en wij helpen je verder!

Dit ga je doen

Je hebt oog voor de wensen van de klant en de belangen van het bedrijf! Samen met je collega’s werk je aan mooie projecten in Tilburg en directe omgeving.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen en het uitvoeren van de reiniging voor ramen (zoals gevelreiniging, impregneren, conserveren) bij verschillende klanten. In de glasbewassing werk je voornamelijk op de traditionele wijze. Je werkt met ladder, hoogwerker of gondelinstallatie en hebt hier al ervaring mee. Het is belangrijk dat je een positieve werkhouding hebt!

Onze opdrachtgever bedient de zakelijke markt dus onze klanten bestaan grotendeels uit bedrijfspanden, appartementencomplexen, semi-overheid zoals winkelcentra, en op gebied van gevelreiniging.

Het bedrijf waar je komt te werken vindt plaats in Tilburg

Dit krijg je

– Een startsalaris tussen €2000,- en €2600,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring
– Je komt te werken op mooie projecten
– Een zeer betrokken werkgever
– Elke donderdag ontvang je salaris
– Een fulltime job maar parttime is bespreekbaar
– Reiskostenvergoeding
– Een gezellig team met leuke collega’s
– Na een uitzendperiode heb je kans op een vast contract
– Een gratis fitness abonnement bij een moderne gym die 24/7 geopend is

Dit ben je

– Je bent verantwoordelijk, representatief en betrouwbaar en je houdt van aanpakken;
– Dat je geen hoogtevrees hebt, is erg belangrijk! Je hebt ervaring in de glasbewassing is een pré (gondel, ladder, hoogwerker, traditioneel wassen en met Telewash systeem)
– Je bent altijd bereid om de klant vriendelijk te woord te staan en je voelt te verantwoordelijk voor je werk
– Je bent in bezit van een rijbewijs B, je werkt op meerdere locaties en krijgt een auto van de zaak
– Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg, Breda, Den Bosch of Waalwijk

Hier ga je werken

Werken bij onze opdrachtgever is een deel uitmaken van een professioneel bedrijf binnen de interieurbranche, dat constant op zoek is naar verbeteringen en nieuwe kansen. Onze opdrachtgever is een echt Tilburgs familiebedrijf. Zij werken voor bedrijven, VvE van woningscomplexen en semi overheid. Het bedrijf hecht heel veel waarde aan hen klanten, die gebasseerd zijn op wederzijds vertrouwen. Bijna 40 jaar is de oprichter met het bedrijf gestart! In 1980 heeft de eigenaar een klein bedrijfje overnemen, zijn nonsense aanpak in combinatie met zijn persoonlijke aandacht voor elke klant heeft het bedrijjf doen groeien! Op dit moment is zijn zoon toegetreden als mede-eigenaar en samen sturen zij ongeveer 40 medewerkers aan.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar ,06-13996027 of maritschalken@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Salarisomschrijving

€2.100 – €2.600 / maand