Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Heftruckchauffeur

Omschrijving

We don’t relocate or provide a visa service

Introductie
Parttime of fulltime aan het werk als heftruckchauffeur en/of reachtruckchauffeur in Barneveld, omgeving Veenendaal-Ede? Ben je flexibel in werktijden, heb je in ieder geval 1 jaar ervaring én een geldig hef- en/of reachtruckcertificaat? Dan kan je meteen aan de slag en tot €2.400,- bruto per maand verdienen. Lees meer over de vacature voor heftruckchauffeur en/of reachtruckchauffeur en solliciteer direct!

Wat ga je doen

Voor de verschillende locaties van dit bedrijf in Barneveld kan je parttime of fulltime aan de slag als heftruckchauffeur en/of reachtruckchauffeur. Jouw eventuele ervaring met een hoogbouwtruck komt trouwens ook van pas; op een van de locaties wordt daarvan ook gebruik gemaakt. Voor het laden en lossen van transporten is jouw inzet nodig om de beste kwaliteit en hoogst mogelijke service aan onze klanten te kunnen geven. Jij zorgt er namelijk voor dat alle goederen snel worden verplaatst naar de juiste plek en orders verzendklaar komen te staan. Je controleert inkomende en uitgaande ladingen op aantallen en andere belangrijke informatie, want alles wat geleverd is of gaat worden, moet kloppen. Tegelijk zorg je ervoor dat het magazijn zo optimaal mogelijk in gebruik is voor alle opslag. Dat betekent dat je continu bezig bent met het efficiënt indelen van het warehouse. Dat vraagt om precisie en inzicht, die baan als heftruckchauffeur en/of reachtruckchauffeur.

Over het bedrijf

Het warehouse is onderdeel van een middelgroot transportbedrijf in Barneveld. Na ruim 60 jaar is de 4e generatie van dit familiebedrijf bijna aan de beurt om de bedrijfsvoering over te nemen. En je weet het, als je bij een familiebedrijf gaat werken dan word je ook een beetje familie van elkaar. Persoonlijk contact en een informele sfeer zijn dan ook de pijlers van dit bedrijf waar je met enthousiaste collega’s het werk verzet door vooral samen te werken. Er is veel aandacht voor jou als persoon en de lijntjes zijn kort. Een ideale werkomgeving dus als jij als heftruckchauffeur en/of reachtruckchauffeur graag in teamverband wilt werken.

Wat bieden wij jou

  • Een goed salaris van €1.900,- en €2.400,- bruto per maand, volgens de cao Beroepsgoederenvervoer
  • De keuze om deze functie parttime of fulltime in te vullen
  • Uitzicht op een vast contract
  • Prima tijd-voor-tijdregeling zodat je kan sparen voor nog meer vrije dagen
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime baan
  • Gezellige collega’s en een goede werksfeer binnen een groeiende organisatie

Wat heb je nodig

  • Geen specifiek opleidingsniveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring met fulltime werk in de logistiek op een hef- en/of reachtruck
  • Fysiek in staat om lichamelijk zwaar werk te verrichten: ook handmatig stapelen van goederen is namelijk nodig
  • Flexibel in werktijden, je hebt geen probleem met diensten die verschuiven

Meer informatie

Ben jij de heftruckchauffeur en/of reachtruckchauffeur die wij zoeken? Kom werken voor dit groeiende transportbedrijf in Barneveld Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Stan van Rootselaar via 06-13 42 87 02 of stuur een mail naar s.vanrootselaar@jigler.nl.

Salarisomschrijving

€1900 – €2400 per maand