Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Helpende thuiszorg

Omschrijving

Werk en privé goed in balans krijgen kan best een uitdaging zijn. Zeker wanneer je een gezin hebt of wanneer je net van school komt en aan het werkende leven moet wennen. Wij helpen jou graag met een goede balans en begeleiden jou tijdens de gehele periode.

Als Helpende ondersteun je cliënten bij de alledaagse activiteiten als wassen, aankleden en de maaltijd. Daarnaast creëer jij een fijne sfeer, maak je een praatje en bied je een luisterend oor aan de cliënten. Ook stimuleer je de cliënten om zo zelfstandig mogelijk te functioneren.

Je gaat bij ons aan de slag bij één of meerdere organisaties. Op welke locatie je aan het werk gaat en wanneer je dit doet bepaal je zelf. Je kunt je namelijk op open diensten in schrijven, waardoor je zelf je rooster kunt bepalen! Je hebt hier zelf ook de keus op welke afdeling je terecht komt, van Somatiek, PG, NAH, revalidatiecentrum of de thuiszorg. Het aantal uren per week dat je gaat werken beslis je ook zelf, wij hebben mogelijkheden in parttime en fulltime. Je start bij ons met een contract voor bepaalde tijd maar hebt kans op een vast contract!