Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Hovenier

Omschrijving

Introductie
Ben jij opzoek naar een bedrijf waar je jezelf kan ontwikkelen tot een professionele hovenier en woon je in de omgeving van Amersfoort, Hoevelaken of Leusden? Vul dan snel het sollicitatieformulier in onderaan deze pagina, want dan hebben wij de perfecte opleidingsplaats voor jou! Het fijne aan de functie van leerling hovenier is dat terwijl je leert, je ook al lekker kan verdienen. Ga je aan de slag bij dit hoveniersbedrijf, dan verdien je elke maand tot wel €2.200,- bruto per maand.

Wat ga je doen

Als student ben je vaak nog gebonden aan een schoolrooster. Gelukkig kan je als leerling hovenier aan de slag wanneer dit jou uitkomt. Afhankelijk van jouw voorkeur en studie mag je fulltime of parttime aan de slag in het mooie Amersfoort. Je krijgt uitstekende begeleiding en hebt de tijd om alle werkzaamheden die horen bij de functie van hovenier, je eigen te maken. Ervaren hoveniers zijn verantwoordelijk voor jouw begeleiding. Je loopt met hen mee en kunt dus ook meekijken met alles wat ze doen. Maar van alleen kijken leer je natuurlijk niet genoeg. Je mag zelf ook echt aan de slag en meehelpen met gave projecten.

Over het bedrijf

Je bent meer dan welkom als leerling hovenier bij een leuk middelgroot hoveniersbedrijf in Amersfoort, in de buurt van Hoevelaken en Leusden. De markt schreeuwt om nieuwe hoveniers, dus bij dit fijne bedrijf word jij met veel plezier opgeleid door ervaren hoveniers die werken aan projecten bij zowel bedrijven als particulieren. De focus ligt op tuinen van particulieren, maar regelmatig komt er een (groter) project voorbij waar je mee mag werken aan een bedrijfstuin of terras. De organisatie waar je aan de slag mag ontwerpt tuinen, maar legt deze ook aan en doet het onderhoud van diverse tuinen en groen. Genoeg leermogelijkheden dus!

Wat bieden wij jou

  • Een fijn salaris tussen de € 1.400,- en € 2.200,- bruto
  • Goede begeleiding van ervaren hoveniers
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
  • Na het behalen van diploma uitzicht op een vast contract
  • Het volgen van verschillende cursussen juicht dit bedrijf alleen maar toe
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur

Wat heb je nodig

  • Geen 9-5 mentaliteit
  • Ook met slecht weer werk jij graag buiten
  • Ervaring is niet nodig, maar affiniteit met groen is wel belangrijk
  • Je staat open voor het behalen van certificaten en het doen van cursussen

Meer informatie

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als leerling hovenier? Solliciteer dan hieronder! Wij nemen snel contact met je op en stellen je graag voor aan dit bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Thom Houweling via 06 826 645 01 of stuur een mail naar groen@jigler.nl.

Salarisomschrijving

€1400 – €2200 per maand